Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16139606 www.bgdnes.bg

Цяла Европа се смее на страхливия Боби М.

Пожелаваме успех на българите в борбата срещу страхливото им сдружение, казват унгарците

Европа се смее на Борислав Михайлов след скандалното решение на БФС мачът между България и Унгария от европейските квалификации да се играе без публика в Пловдив. Заради страх от протести футболната централа направи нещо безпрецедентно - изгони публиката на собствения си национален отбор от стадиона. Новината обиколи медиите на целия континент и предизвика единствено смях и подигравки.

Реклама

Недоволни са дори и унгарците, въпреки че тяхната задача за победа в мача се улеснява още повече, след като в Пловдив няма да има публика. От местната федерация се извиниха на феновете си и обявиха, че нямат нищо общо с решението мачът да се играе без фенове. Над 2000 унгарци са закупили билети за мача, който по програма трябваше да се играе на стадион "Васил Левски".

"Унгарската футболна федерация научи със съжаление за промяната, която значително засегна програмата на отбора и информира феновете, закупили билети за мача,

че ще възстанови цената на билетите и въпреки че решението не е взето от унгарската асоциация, също така се извинява на унгарските фенове, които планират да пътуват до мача, за причиненото неудобство", написаха в официална позиция маджарите.

Разочарованите унгарски фенове подкрепиха българските в борбата им срещу срамното управление на БФС. "Този път оправданието е изненадващо дори за нас, тъй като българската футболна асоциация си "организира" така собствения домакински мач, уплашена от обявената демонстрация против тях - пишат от водещата фракция "Карпатската бригада". - Считаме за срамно, а от наша гледна точка и направо недопустимо, че присъствието на близо 2500 унгарски фенове, както и подкрепата на място, е невъзможно по този начин. Пожелаваме на българските фенове успех в борбата срещу тяхното страхливо, антифенско сдружение."

Български привърженици от всички водещи отбори вече се стягат за масов протест край стадион "Христо Ботев" в Пловдив преди мача срещу Унгария. Очаква се хиляди фенове да се съберат край "Колежа" и ясно да изразят мнението си за управлението на Михайлов и БФС.

Четете още

"Оставка!" към БФС обедини феновете

"Оставка!" към БФС обедини феновете

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

Стоичков обиди Боби М. на ПЕРУКА

Попиляха Божинката и Боби М. в шоуто на Рачков

Попиляха Божинката и Боби М. в шоуто на Рачков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама