Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16363107 www.bgdnes.bg

Венци Стефанов: Боби М. не е причина за скандалното съдийство

Президентът на БФС в оставка Борислав Михайлов не е причината за скандалното съдийство в някои от мачовете от българското първенство. "Славия" победи шампиона "Лудогорец" в Разград с 3:2 и из социалните мрежи веднага заваляха коментари, че след оставката на бившия вратар и съдийството се е оправило. "Бялата" победа се случи в навечерието на рождения ден на Стефанов.

"Срещу "Лудогорец" момчетата ми направиха добър подарък за рождения ден", доволен е босът на славистите. Стефанов коментира шегите по социалните мрежи, че след като Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС, съдиите са спрели да свирят за "Лудогорец".

Реклама

"Не, това не е така. Михайлов е най-малката причина за скандалните отсъждания на съдиите", каза "белият" бос.

Стефанов похвали и един от авторите на трите попадения срещу "орлите" Мартин Сораков. "Сораков е много добро момче и аз настоявах той да се върне от наема му в "Крумовград". Смятам, че Мартин има бъдеще и на младоци като него трябва да се дава шанс. Той бележи голове за младежкия национален отбор на България и ако му бъде шанс при мъжете, също ще го прави. Аз съм за българските деца. Срещу "Лудогорец" имахме отбор от 5 милиона лв. срещу такъв от 55 и видяхме, че българите победиха чужденците. Доказа се, че може да се разчита на тях. Крайно време е да прогледнат другите ръководства и да видят, че ако искат да имаме национален отбор, в клубовете трябва да играят основно българи. Коментарът идва и като непряк отговор на подозренията в неспортсменска игра, тъй като коефициентът тимът от Овча купел да победи бе 17:1.

Стефанов разкри какво според него трябва да направи човекът, който ще застане начело на БФС след Боби Михайлов.

"Следващият президент на БФС трябва да се наложи, че най-малко шестима българи трябва взимат участие в мачовете за вътрешното първенство. Навън, ако искат, и с 30 чужденци да играят." категоричен е шефът на "белите".

Четете още

Венци Стефанов: Боби М. да си тръгне с чест!

Венци Стефанов: Боби М. да си тръгне с чест!

Президентът на "белите" Венци Стефанов: Целта е европейска "Славия"!

Президентът на "белите" Венци Стефанов: Целта е европейска "Славия"!

Венци Стефанов иска анулиране на резултати

Венци Стефанов иска анулиране на резултати

Божинов и Благо са новите царе на лафовете

Божинов и Благо са новите царе на лафовете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама