Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16385890 www.bgdnes.bg

Ще поднесе ли "Славия" втора изненада поред? advertorial icon

Едва ли някой бе очаквал победата на "Славия" в Разград с 3:2 над шампиона "Лудогорец" преди няколко дни. "Белите" успяха да излъжат "орлите", които явно повече мислеха за гостуването си на "Спартак" (Търнава) от Лига на конференциите. efbet Лига се завръща още този петък със столично дерби. От 17:30 часа "Славия" посреща лидера ЦСКА-София. Дали "белите" са способни на нова изненада?

Коефициентът за победа на водения от треньора Златомир Загорчич тим е 6.00* в efbet.com, равенството е оценено на 4.00*, а успех за "червените" - 1.65*. "Славия" е във възход и в серия от 4 поредни победи във всички турнири. ЦСКА-София пък неизменно спечели всичките си 5 последни срещи.

Двама титуляри се завръщат в стартовия състав на гостите за гостуването на стадион "Александър Шаламанов”. Нападателят Матиас Фаетон получи почивка в предишния кръг срещу "Етър" (2:0), тъй като бе натрупал умора покрай ангажиментите с националния отбор на Гваделупа, за който вкара два гола. В игра се завръща и капитанът Амос Юга, който беше наказан за натрупани картони.

Пълно медийно ембарго пък бе наложено в състава на домакините. "Треньорите и футболистите на "Славия" няма да дават изявления пред медиите до двубоя у дома срещу ЦСКА-София в петък", се казва в съобщението от ръководството на "белите". Любопитно е, че следващата седмица двата отбора отново ще играят на същия стадион, но в двубой от турнира за Купата на България.

Разнообразни пазари за предстоящата битка между "Славия" и ЦСКА-София може да откриете в платформата на efbet. Ако считате, че в срещата ще има над 2.5 гола, то коефициентът за това е 2.45*, а за под 2.5 гола - 1.63*; и двата отбора да отбележат: да - 2.40*, не - 1.64*. Най-вероятният точен резултат се явява 0:1 - 5.00*, следват 0:2 - 6.40* и 1:1 - 7.20*.

В събота с най-голям интерес е очакван мачът между "Левски" и "Локомотив" (Пловдив), който по програма е насрочен за 17:30 часа. "Сините" са в много лоша серия и имат само 1 победа в последните си 8 мача за първенство. В предишния кръг те изпуснаха 2 гола преднина, за да стигнат само до 2:2 с "Локомотив" (София). Вече се чуват и призиви за оставка от страна на феновете към старши треньора Николай Костов, така че той е задължен да изведе "сините" до трите точки в този двубой. Ставката за победа на "Левски" е 1.65*, равенството е оценено на 4.00*, а успех за "Локомотив" (Пд) се котира на 6.00*.

Като титуляри в състава на "Левски" със сигурност се завръщат бразилците Уелтън и Цунами. Под въпрос обаче е младежкият национал Асен Митков, който е с лека травма. Ставката в efbet за над 2.5 гола на "Герена" е 2.25*, а за под 2.5 - 1.73*. Най-голяма е вероятността срещата да завърши 1:0 - 5.40*, като следват 2:0 - 6.40* и 1:1 - 7.40*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама