Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16902422 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" почна ударно, повали шампиона на Словения

"Лудогорец" победи с класическото 3:0 шампиона на Словения "Олимпия" (Любляна) в първата си контрола за годината. Квадво Дуа откри в 12-ата минута, Тодор Неделев удвои от пряк свободен удар след половин час игра, а в самия край на първата част се разписа и Бърнард Текпетей. Треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев бе доволен след успеха.

"Тимът на "Олимпия" е добър съперник, аз винаги съм казвал, че искам да играем срещу добри съперници, за да видим нивото. Мисля, че сме свършили добра работа до момента. Започнахме по-рано, защото и мачовете ни започват рано, още на 10-ти играем за Суперкупа. Правим това, което трябва. Това че се провали първата ни контрола, тя беше много важна, но това е времето. Няма как да не се съобразим с него. Имаме още доста работа, за да постигнем това, към което сме се насочили", коментира Дерменджиев.

"Чакаме и Антон Недялков, за да сме в пълен комплект. Имаме отбор и евентуално можем да се подсилим с не повече от един или двама човека. Клубът ще обяви какво се случва с Доминик Янков. Още по-голяма комбинативност искам и отборът да изглежда по-добре. Има натрупана умора, но ние почваме по програма да се готвим за останалите контроли", добави специалистът.

След три дни "Лудогорец" ще премери сили и с полския шампион "Раков" (Ченстохова).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама