Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17081531 www.bgdnes.bg

Прощален обяд за Уелтън

Бразилският нападател Уелтън имаше прощален обяд с най-близките си хора в България. Продаденият на "Гамба" (Осака) играч бе почетен от защитника на "Левски" Цунами и мениджъра Джери Перейра. Тримата посетиха столичен ресторант. 

"Прощален обяд за Уелтън. Играчът има нов дом "Гамба" (Осака)! В компанията на Цунами. Успех!", успех написа Перейра на изпроводяк.

Реклама

Бразилецът ще си вземе довиждане и с феновете. Привържениците ще могат да се срещнат с него в клубния магазин на "Герена" утре от 16,00 ч.

"Много съм щастлив, но в същото време съм и малко тъжен и разстроен, защото си тръгвам от "Левски", сподели Уелтън пред Dsport. - Това са нещата от футбол. Случват се така. Времето, което прекарах тук ме прави много щастлив. Имах много добри моменти. Благодаря на привържениците на "Левски". Оставам ангажиран към клуба. Чувствам се като в моя дом тук, но във футбола нещата се случват по този начин. Най-добрата публика пред която съм играл някога. Пожелавам им цялото щастие. Давах 100 % за тях. За съотборниците също казвам, че са невероятни момчета. Не вярвам, че сме само приятели, а мисля, че сме семейство."

Уелтън е готов отново да облече екипа на "Левски" след време.  

„Може да се случи! Не мога да дам точна дата. Ще се радвам един ден да се върна и да играя за "Левски", заяви той. 

Четете още

Уелтън с емоционална изповед: "Левски" е моето семейство!

Уелтън с емоционална изповед: "Левски" е моето семейство!

Емил Велев-Кокала: Дълговете сега са по-важни от титлата

Емил Велев-Кокала: Дълговете сега са по-важни от титлата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама