Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17127973 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" представя Чочев в събота

"Лудогорец" официално привлече българския национал Ивайло Чочев от състава на ЦСКА 1948. Двата клуба успешно финализираха преговорите по сделката, като халфът вече е футболист на "орлите". Той ще бъде официално представен в събота (17 февруари) в 13,30 ч. на стадион "Хювефарма Арена". Чочев ще бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев за мачовете в efbet Лига и турнира за Купата на България.

"Лудогорец" излезе на огромна печалба от бившия си нападател Игор Тиаго. Бразилецът с българско гражданство бе продаден на елитния английски "Брентфорд" от белгийския "Брюж" за 37 млн. евро. По договор "Лудогорец" получава 12,5% от трансферната сума, което означава, че в касата на шампионите ще влязат 4,625 млн. евро, или около 9,25 млн. лева.

"Орлите" продадоха миналото лято Тиаго на Брюж за 7,9 милиона евро и така общата сума, която разградчани получават за този играч, е над 12,5 милиона евро. Той бе купен 1,32 млн. евро от "Лудогорец" през 2022. Така общият плюс от бразилеца за "орлите" е 11,2 млн. евро, или около 22,4 млн. лева.

Четете още

Ивайло Чочев очакван в "Лудогорец"

Ивайло Чочев очакван в "Лудогорец"

Чочев пред трансфер в ЦСКА-София

Чочев пред трансфер в ЦСКА-София

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама