Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17280754 www.bgdnes.bg

"Левски" официално поиска да строи нов стадион

"Левски" официално поиска да строи нов стадион.  "Сините" внесоха заявление в Областната администрация на София и Министерството на младежта и спорта. Клубът иска безвъзмедно право на строеж и придобиване на всички на всички права за инвестиции. Ето какво пишат "сините":

"Скъпи левскари,

На 29.02.2024г (четвъртък), чрез целево създаденото проектно дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, ПФК "Левски" АД внесе официално до Областна администрация София и Министерство на младежта и спорта, заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион "Георги Аспарухов".

Реклама

В изпълнение на изискванията на Закона, на вниманието на отговорните институции, бе предоставена инвестиционна програма, съпътстваща искането на ПФК "Левски" за придобиване на всички права да инвестира и управлява стадиона дългосрочно.

Вярваме, че екипът ни направи първата и най-важна стъпка по пътя към изграждането на нов дом на нашия любим клуб. Мотивация и отговорност е да следваме верния път заедно - всички ние, в името на "Левски"."

Четете още

В "Левски" надъхани: Изпреварваме ЦСКА-София!

В "Левски" надъхани: Изпреварваме ЦСКА-София!

Михаил Касабов след среща на "Герена": С Наско сме приятели!

Михаил Касабов след среща на "Герена": С Наско сме приятели!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама