Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17617657 www.bgdnes.bg

ВТОРИ ШАНС! Иван Андонов пак ще пази "синята" врата

Дебютиралият срещу ЦСКА-София вратар Иван Андонов ще запази титулярното си място поне на този етап. Стражът ще пази във важното гостуване на "Черно море" утре. Двубоят е на "Тича" от 20,15 ч.

Андонов бе предпочетен пред Пламен Андреев за дербито. Това стана след грешките на досегашния твърд титуляр при разгромната загуба от "Лудогорец" с 1:5. Заместникът му също не се размина без гаф в дербито с ЦСКА-София. Стражът сбърка при първия гол на "червените", но се отличи с няколко важни намеси през останалото време. Затова треньорът Николай Костов ще заложи на него срещу "Черно море".

Реклама

Добрата новина за наставника на "сините" е завръщането на Марин Петков. Най-добре играещият футболист в отбора през пролетта бе наказан в дербито заради натрупани жълти картони. Има шанс на линия за мача във Варна да е Асен Митков. Халфът се възстановява добре от травмата си. Все пак за него ще се преценява в последния момент, тъй като контузията му е в кръстна връзка и ще се внимава да не се получи скъсване.

Нападателят на "Левски" Рикардиньо е желан от руския "Урал", съобщава "РБ Спорт". Според изданието през зимата ръководството на клуба от Екатеринбург е разговаряло със "сините" за трансфер. До сделка не се е стигнало, тъй като не била постигната договорка за трансферната сума. През лятото "Урал" ще поднови преговорите за играча.

Интерес към Рикардиньо има и от Белгия. "Стандарт" (Лиеж) също следи бразилеца. От началото на сезона играчът има 32 мача във всички турнири, девет гола и шест асистенции. Авторитетният портал Transfermarkt го оценява на 1.5 млн. евро.

С 48 гласа "За", 0 "Против" и 3 "Въздържал се" СОС даде зелена светлина за разсрочването на задълженията на "Левски" към Столична община. Дълговете на клуба са в размер на над 2 млн. лева и са свързани с данък върху недвижимите имоти и такса смет. Те са натрупани в периода 1 януари 2016 година - 31 декември 2020 година. Общият размер е 2 079 638,97 лева - главницата е 1 369 519,58 лева, а лихвите са 728 119,39 лева.

Общинските съветници приеха плана по разсроченото погасяване на дълга в рамките на 3 години с ежемесечно плащане на погасителна вноска на всяко последно число от съответния месец.

Четете още

Подалият жалба срещу избирането на Гонзо за шеф на БФС: Взел съм мерки да предпазя децата си

Подалият жалба срещу избирането на Гонзо за шеф на БФС: Взел съм мерки да предпазя децата си

"Левски" се освободи от оковите на НАП

"Левски" се освободи от оковите на НАП

Наско Сираков: Не съм се чувал отдавна с Божков

Наско Сираков: Не съм се чувал отдавна с Божков

Треньорът Николай Костов губи доверие на "Герена"

Треньорът Николай Костов губи доверие на "Герена"

Реклама
Реклама
Реклама