Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17714440 www.bgdnes.bg

ВИЖТЕ при какво условие Николай Костов остава треньор на "Левски"

"София-Запад" се завръщат в сектор "Б"

Николай Костов ще остане начело на "Левски" само ако отборът се класира за евротурнирите, научи "България Днес". В противен случай треньорът няма да получи анонсирания нов договор.

Собственикът на "сините" Наско Сираков обяви, че е водил разговори със специалиста за продължаване на контракта му. Той направи това след загубите от "Лудогорец" и ЦСКА-София. Последвалото фиаско и срещу "Черно море" е променило отношението на ръководството към Костов. Преговорите за негов нов договор са "замразени", тъй като участието в евротурнирите наесен в момента виси. "Сините" са пети преди началото на плейофите, на точка зад четвъртия "Локомотив" (Пд). Класирането за Европа е и основната поставена цел пред треньора от Сираков този сезон. Затова ръководството реши да спре разговорите за негов нов договор. Костов ще получи такъв само ако класира отбора за Европа. В противен случай ще бъде заменен.

Реклама

Вече се появиха варианти за негов евентуален заместник. Единият е бившият наставник на "сините" Славиша Стоянович. Другият спряган е Бруно Акрапович, който от няколко дни е без работа, след като беше уволнен от "Железничар" (Сараево).

Междувременно фракцията "София-Запад" обяви, че се завръща в сектор "Б", след като обяви бойкот за мача с "Берое". Интересно е, че той съвпадаше с традиционния им боксов турнир който бе на гърба на футболния двубой. Мнозина предположиха, че бойкотът е използван като параван за отсъствието им от трибуните.

След един мач извън трибуната ултрасите се завръщат за дербито с ЦСКА-София в събота. Те призоваха за пълна подкрепа към "свещената емблема и име".

"Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - сектор "Б"!", заканиха се от "София-Запад".

Над 6400 са изкупените от феновете на "Левски" юбилейни фланелки, похвалиха се от клуба.

"Колко велико е да си левскар! Вие продължавате да чупите рекорди и вече закупените и поръчани юбилейни фланелки са над 6400! 110 години история в една фланелка! 110 години години "Левски" - вчера, днес, утре и завинаги!", написаха от клуба.

Четете още

Наско Сираков: "Левски" не е спасен, както на мен ми се иска

Наско Сираков: "Левски" не е спасен, както на мен ми се иска

Легендата Стефан Аладжов: В "Левски" няма достатъчно класа

Легендата Стефан Аладжов: В "Левски" няма достатъчно класа

Реклама
Реклама
Реклама