Реклама
https://m.bgdnes.bg/interesnite/article/18031466 www.bgdnes.bg

Световно зайче на "Плейбой" във филма за Гунди

Петя Богданова е позорала за мъжката Библия в Италия и Франция

"Много се радвам, че в България се снимах във филма за Гунди, който ще излезе през октомври по кината. Бях италианска секретарка, по времето когато Аспарухов можеше да заиграе в "Милан". Това сподели в рубриката "Интересните" 30-годишна Петя Богданова, единствената българка, снимала се в две списания "Плейбой" - италианското и преди дни - във френското. Нашенката от Карлово е участвала и в документална поредица за измамници през 90-те по "Нетфликс".

"Влязох в образа на дъщерята на популярната Стефания Нобиле. Тя се занимавала с магии през 90-те, които разваля по телевизията, продава на хората уж хапчета за отслабване и много й се връзват. Самата Стефания излезе от затвора наскоро и много хареса моето превъплъщение. Надявам се да се запознаем някой ден", каза още Богданова.

Реклама

Красавицата от Карлово от малка знае с какво иска да се занимава и дори е написала книга за позитивното мислене, с което е успяла. "Много са важни визуализациите, както и работата, която постоянно трябва да вършиш, за да израстваш. Само да лежиш на дивана няма как да стане. Прави ми впечатление, че младите хора днес са много мързеливи и очакват веднага да станат популярни. Първите клипове, в които се снимах дори не получавах пари за тях. А сега мога да кажа, че съм участвала в едни от най-гледаните предавания в телевизията на Берлускони", споделя плеймейтката.

Петя пристига в Милано на 19 години след като завършва гимназия с отличен. Приемат я да учи икономика и завършва с отличен. "Мечтаех си да участвам в тв предаване и заставах пред огледалото ни като репетирах. А през летните ваканции събирахме бабите пред входа и с приятелката ми правихме предаването "Ябълка", беше много хубаво", смее се Петя.

За първи път разбира, че иска да покори Италия, когато на 16 г. гледа Мишел Бонев в едно интервю. Тогава популярната българска актриса прочула се на ботуша разказва как е сбъднала мечтата си. "И си казах, че и аз ще направя като нея. След това съм била модел и участвах в много предавания, сега дори в едно комично", разказва Богданова.

За съжаление, нашенката не успяла да се запознае с Берлускони, но пък познава различни други известни личности. "Нямам приятел в момента, но вече съм готова за дете. Италианските мъже обаче обичат само майките си и са вечните годеници", смее се Петя, която е мокър сън и на хиляди българи.

Петя Богданова е мечтата на стотици момичета и момчета

Сканирай кода и гледай невероятно сески и откривено интервю с една от най-красивите българки

Четете още

Димитър Иванов от Шесто на ДС: По наше време нямаше да има Нотариуса

Димитър Иванов от Шесто на ДС: По наше време нямаше да има Нотариуса

Доц. д-р Радосвет Горнев: Инжекциите за отслабване застрашават живота

Доц. д-р Радосвет Горнев: Инжекциите за отслабване застрашават живота

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

Попфолк легендата Петра: Отказах 17 предложения за брак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама