Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17081579 www.bgdnes.bg

20 години решетки убиец, пребил до смърт авера си в село Чокманово

Максималното възможно наказание от 20 години затвор получи Слави Койчев, който брутално уби авера си след жесток побой в село Чокманово. Това става ясно от съобщение на Окръжния съд в Смолян, пише "24 часа'

Мъжът е признат за виновен, че е убил с особена жестокост и по особено мъчителен начин приятеля си Манол Радев на 28 януари миналата година в смолянското село Чокманово.

Реклама

Убийството става след тежък запой. 49-годишният тогава Слави Койчев прави пълни самопризнания пред разследващите за това как е отнел живота на приятеля си Манол.

Двамата пили на първия етаж в къща в Чокманово през целия ден. Скарали се и Слави започнал да удря 53-годишния Манол с ръце и крака, нанесъл му и множество удари по главата с твърд предмет. За намерения труп на мъж, който не диша и е с много кръв по него, е подаден сигнал на тел. 112 от друг човек, който попаднал на жестоката картина.

Пияният убиец не се е крил, само се преместил от сградата, в която е станало убийството. Той е многократно осъждан, досега има 14 присъди, включително и за извършен грабеж и множество кражби. Налагани са му ефективни присъди, които е изтърпял, но към момента на убийството е реабилитиран. Убитият също е със съдебно минало, осъждан е два пъти. Имали са доста чести контакти двамата, безработни са, единственото което ги свързвало е алкохола. 

Решението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.

Четете още

Простреляната Яница отвори фаталното студио

Простреляната Яница отвори фаталното студио

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама