Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17598995 www.bgdnes.bg

След 2,9 промила Дебора ЗАМАЗА: Не съм ПИЛА!

Фолк певицата Дебора катастрофира на столичния бул. "Черни връх". При тестване тя е дала положителен резултат за алкохол, а дрегерът отчел 2,9 промила.

Пред bTV тя каза, че е катастрофирала, но е категорична – "Не съм пила".

"Аз направих катастрофата, не видях спрелия пред мен автомобил", каза тя. Дебора твърди, че не знае защо дрегерът е показал такъв резултат.

Реклама

Според информацията от полицията инцидентът е станал по обяд. Певицата се е ударила с автомобила си в друга кола. Тя е задържана за 24 часа и ще ѝ бъде направен кръвен тест.

На излизане от столичната Окръжна болница, където Дебора беше тествана за алкохол в кръвта, певицата заяви, че когато станат ясни резултатите, медиите ще бъдат уведомени.

Дебора ще бъде откарана в районното управление, а утре прокуратурата ще прецени дали да ѝ повдигне обвинение.

Това е пореден случай у нас, при който известна личност е арестувана за шофиране в нетрезво състояние или под влиянието на наркотици. Припомняме, че певицата Диона даде положителна проба за кокаин, която по-късно беше потвърдена от кръвното тестване. В края на миналата година пък журналистът Ивайло Цветков-Нойзи беше хванат да шофира с 2,12 промила алкохол в кръвта. Преди това певицата Белослава също беше засечена да кара след като е пила.

Четете още

Хванаха чалга дивата Дебора да кара пияна, дрегерът отчете 2,9 промила

Хванаха чалга дивата Дебора да кара пияна, дрегерът отчете 2,9 промила

Повдигнаха обвинения на Диона за кокаина

Повдигнаха обвинения на Диона за кокаина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама