Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/18003014 www.bgdnes.bg

Човек на Къро излезе предсрочно от килията

Кримигероят Михаил Младжов, съпруг на Деси Зидарова и човек на Красимир Каменов-Къро, е пуснат предсрочно от затвора, твърди сайтът Lupa.bg.

Младжов бе арестуван с 200 грама кокаин след спешна среща в Солун със застреляния вече наркобос. През 2013 година той отново бе пуснат предсрочно, след като изкара 1 година зад решетките. Къро беше кум на Михаил, двамата преди години бяха много близки приятели.

Реклама

На 1 август Младжов за втори път бе заловен с дрога, като в колата му в резервната гума бяха намерени близо 200 грама кокаин, а при обиск в луксозното му жилище бяха намерени още 5 грама кокаин. 

В колата бяха и трите деца от предишни бракове на Младжов и Зидарова. Младжов бе обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение. Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

Говори се, че именно Къро навремето е искал приятеля му да влезе зад решетките, защото, когато го хващат с дрога, петни името му.

Деси Зидарова бе убедена, че всичко се случва заради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и съпруга й. 

През ноември 2009 година манекенката бе жестоко пребита с бухалка и ограбена в столичния квартал "Лозенец". Кой стои зад грозния побой, не е ясно.

По неофициална информация Младжов е освободен предсрочно заради добро поведение.

Четете още

Ето двама от килърите на Къро

Ето двама от килърите на Къро

Убийците на Къро се измъкват

Убийците на Къро се измъкват

Реклама
Реклама
Реклама