Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/18003014 www.bgdnes.bg

Човек на Къро излезе предсрочно от килията

Кримигероят Михаил Младжов, съпруг на Деси Зидарова и човек на Красимир Каменов-Къро, е пуснат предсрочно от затвора, твърди сайтът Lupa.bg.

Младжов бе арестуван с 200 грама кокаин след спешна среща в Солун със застреляния вече наркобос. През 2013 година той отново бе пуснат предсрочно, след като изкара 1 година зад решетките. Къро беше кум на Михаил, двамата преди години бяха много близки приятели.

Реклама

На 1 август Младжов за втори път бе заловен с дрога, като в колата му в резервната гума бяха намерени близо 200 грама кокаин, а при обиск в луксозното му жилище бяха намерени още 5 грама кокаин. 

В колата бяха и трите деца от предишни бракове на Младжов и Зидарова. Младжов бе обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение. Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

Говори се, че именно Къро навремето е искал приятеля му да влезе зад решетките, защото, когато го хващат с дрога, петни името му.

Деси Зидарова бе убедена, че всичко се случва заради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и съпруга й. 

През ноември 2009 година манекенката бе жестоко пребита с бухалка и ограбена в столичния квартал "Лозенец". Кой стои зад грозния побой, не е ясно.

По неофициална информация Младжов е освободен предсрочно заради добро поведение.

Четете още

Ето двама от килърите на Къро

Ето двама от килърите на Къро

Убийците на Къро се измъкват

Убийците на Къро се измъкват

Реклама