Реклама
https://m.bgdnes.bg/neveroyatni-istorii/article/17794174 www.bgdnes.bg

Завърналата се от Отвъдното Росица Якобс: Бях в друго измерение

Юристката Росица Якобс е известна със своето възстановяване след автомобилна катастрофа, въпреки че лекарите били категорични, че не само няма да се оправи, но и няма да живее.

В „Преди обед" по Би Ти Ви Росица разказа за времето, в което била в кома.

„Тогава разбрах, че дори тялото да умре, човек продължава да живее. Тогава бях една малка частица от едно голямо пространство. Попаднах в друго измерение", спомня си за своето „ходене до оня свят и обратно" Якобс.

Реклама

Когато Росица Якобс излиза от комата, тя е парализирана от врата надолу. Докторите са категорични, че ще остане така завинаги. Тежките поражения по мозъчната кора гарантират, че тя няма да се възстанови умствено.

Напук на медицината, Росица Якобс прохожда, но болките й са ужасни. Главата я боли години наред. Тя признава, че всеки ден се молела на Бог да я прибере. Пожелавала си за Коледа и Нова година да умре. Физическите страдания довеждат и до страхотна депресия.

В крайна сметка Росица Якобс успява да надмогне болките, да се пребори с депресията и става изключително позитивен човек. Днес е истинско медициснко чудо – напълно възстановена и пише книги. След първата „Умрях, за да живея" идва новата – „12 рецепти за щастие".

Четете още

Нешка Робева РАЗКРИ: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас

Нешка Робева РАЗКРИ: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас

Росица Якобс: Живея втори живот след тежка кома

Росица Якобс: Живея втори живот след тежка кома

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама