Реклама
https://m.bgdnes.bg/novini/article/18539777 www.bgdnes.bg

Олимпийци гледат стриптийз на аванта в Париж

*Промоция за всички атлети

*Спортистите пестят 25 евро, но не могат да опипват еротичните момичета

Стриптийз клуб в центъра на Париж обяви свободен вход за всички олимпийци. Промоцията важи също така за членовете на екипите на атлетите и журналистите, които само трябва да покажат акредитациите си. Така спортистите ще могат да спестят 25 евро от вход и да получат специално внимание в "Тайният площад". Клубът се намира в близост до прочутия булевард Шанз Елизе и е недалеч от олимпийското село. Първоначално безплатният вход бе обявен само за британските атлети, но промоцията вече важи за всички участници в игрите. 

Специалните гости трябва да спазват строги правила в стриптийз клуба. Те нямат право да докосват момичетата, да искат контактите им и да снимат. "Изисква се подходящо облекло. Всякакъв физически контакт с танцьорките е забранен. Размяната на телефонни номера, имейли и адреси с танцьорките е строго забранена. Правенето на снимки или видеоклипове е строго забранено", предупреждават от клуба.

Реклама

Олимпийците все пак ще трябва да се бръкнат в джоба при посещението си във вариетето. Минималната консумация в заведението е 20 евро, а коктейлът струва 25. Предлагат се и далеч по-скъпи напитки като маркови водки, шампанско и уиски. Най-евтината бутилка се предлага за 225 евро, а най-скъпата струва 6000. 

Това ще е още едно еротично изживяване за олимпийците, чието либидо се повишава по време на игрите. Наскоро това бе обяснено от бившата състезателка в дългия скок Сузен Тидке. "Спортистите са в своя физически пик на Олимпийските игри. Когато състезанието приключи, те искат да освободят енергията си, те искат да изживеят енергията си. Често след състезанията атлетите ходят на едно парти, после на друго и т.н., а тогава алкохолът влиза в игра. Случва се да правите секс и има достатъчно хора, които също се стремят към това", казва тя.

Атлетите получиха общо 300 000 презерватива от организаторите в Париж. Според ръководителя на олимпийското село Лоран Мишо целта е да се създаде "весело настроение".

Четете още

Св. Синод за откриването на олимпиадата в Париж: Пошлост и идейна безвкусица

Св. Синод за откриването на олимпиадата в Париж: Пошлост и идейна безвкусица

Евгени Минчев не хареса откриването на олимпиадата

Евгени Минчев не хареса откриването на олимпиадата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама