Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14028978 www.bgdnes.bg

Плеймейтка бременна, крие за таткото

След 3-годишна връзка с мачо от "София ден и нощ" 

Благоевградската "НиЛо" Таня Дешева чака син, но не обелва и дума за бащата 

Плеймейтка забременя и скоро се очаква да роди син. Това сподели самата Таня Дешева в социалните мрежи, криейки мъжа до нея.

Реклама

Благоевградаската "НиЛо", каквато слава придоби смуглата красавица заради поразителната си прилика с изгората на Ники Михайлов и желанието й тази прилика да става все по-видима, благодари на Бог в социалните мрежи и сподели, че се чувства благословена. Но няма и капка информация кой е човекът, който e забременил копието на НиЛо.

Дешева, която бе забъркана и в интимна афера с Благой Георгиев, която впоследствие тя отрече, имаше тригодишен любовен романс с актьора от сериала "София ден и нощ" Адриан Зурков. Фитнес инструкторът и чернокосата фурия бяха влюбени дълго време и не пропускаха да демонстрират обичта си един към друг с горещи снимки и послания.

Екранният Марио от "София ден и нощ" сложи край на връзката си със сексапилната Таня културно през лятото на 2020-а.

"Разделихме се по обичайния начин. Имахме различия в характерите", коментира Зурков.

Въпреки раздялата Адриан обяви, че продължава да общува с брюнетката. Двамата останали приятели и си помагали при нужда от помощ.

Близо три години след финала на любовта им Дешева ще дари друг мъж с момче. Злите езици твърдят, че избраникът й е заможен човек, който не бива да излиза под прожекторите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама