Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14065820 www.bgdnes.bg

Скърцащ креват едва не проваля любовна сцена с Мария Бакалова

Еротична сцена между Мария Бакалова и колегата й Юлиан Костов ще има в новия български филм "Триумф", чиито снимки вече са заснети. В лентата ще участва и Юлиан Вергов

Става ясно, че героинята на Мария Бакалова има любовен интерес към редник Георги - героя на актьора Юлиан Костов.

Реклама

"С Юлиан ни се случи да играем любовни сцени", откровена е българската кино звезда. "Наистина имахме такива сцени и беше изключително смешно", казва Юлиан. По време на снимките имало легло, чиито пружини много скърцали и това ги напушвало на смях. Костов е човекът, който помага на Мария Бакалова да пробие в Холивуд. Той участва в хитовия сериал на Netflix - Shadow and Bone.

Мария Бакалова показа новото си гадже Валери Григоров в подкаста Clash Cast, воден от популярния влогър Слави. Двамата говориха публично за връзката си и затова как е пламнала любовта им. Валери е каскадьор и е заснемал кадри заедно с актрисата, която бе номинирана за "Оскар" за ролята си във филма "Борат 2" в категория за поддържаща роля. 

"Запознахме се на снимки, на терен, първо в България, после и в Гърция. Любовта ни пламна от предишен живот", започна Мария. На въпрос как ще съчетават любовта с професионалните си ангажименти, холивудската ни звезда отговаря: "Нищо не е толкова трудно, ние си го правим по-трудно. Важното е да сме живи и здрави, оттам-нататък всичко може да бъде наредено".

"Медиите знаят повече и от нас самите", казва Валери, който е син на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева.

"От друга страна медиите могат да помогнат много. Ние сме по една или друга причина пред камера, хората ни разпознават. Напълно нормално е любопитството на хората да се активира", допълва Бакалова.

"В България съм се учила от Йосиф Сърчаджиев, Васил Банов, Антон Радичев", признава Мария, като казва, че не обича да пее.

"Скъпи, Слави, продължавай да радваш хората и да заразяваш с твоята положителна енергия. Това, което правиш, е ценно и наистина красиво. А Достоевски е казал: "Красотата ще спаси света". Благодаря ти за прекрасното място, споделено с нас", написа като послание Бакалова в дневника на Слави The Clashers.

Четете още

Вижте къде са на почивка Мария Бакалова и новото й гадже

Вижте къде са на почивка Мария Бакалова и новото й гадже

(Видео) Мария Бакалова поздрави гаджето си с клип за рождения му ден

(Видео) Мария Бакалова поздрави гаджето си с клип за рождения му ден

Мария Гроздева: На седмото небе от щастие сме за Мария и Валери

Мария Гроздева: На седмото небе от щастие сме за Мария и Валери

Гаджето на Мария Бакалова я запозна с цялата рода

Гаджето на Мария Бакалова я запозна с цялата рода

Реклама
Реклама
Реклама