Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14092889 www.bgdnes.bg

Мъжът на Мария се върна при бившата

Мирослав и Вая имат две деца, за които бизнесменът на спря да се грижи

   

Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата си жена си Вая, научи "България Днес". Мирослав Соколов остава под домашен арест, който той ще обжалва следващата седмица пред Софийския градски съд.

Реклама

Мирослав остави бившата си жена преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца.

"Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат." Това сподели красивата Вая само и единствено пред вестника.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата - Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения.

Според Вая връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

"Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави", категорична е Вая.

Реклама

На нея нито веднъж не й е минавала мисълта за отмъщение.

"В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича", сподели ни преди време Вая.

Нещата май отиват точно в тази посока, след като любовта между фолкпевицата и Мирослав завърши в съда след обвинения в побой. Мария подава сигнал срещу половинката си в Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигат на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мара в столичния кв. "Лозенец", който е близо до управлението.

Според близки до Мария побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите и посегнал на изпълнителката. Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, тя разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал.

Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Мария иска обезщетение за причинени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Пред "България Днес" ексжената на бизнесмена твърди, че той никога не й е посягал, но че е чувала, че е правил така с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-грубия секс и е възможно съпрузите да са прекалили с ласките, особено ако те са били полети с алкохол.

Любовта между Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи според близките им. Този път обаче изпълнителката е решила да сложи край на брака си, както и спомена в един от последните си постове в инстаграм.

"Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги спомням", сподели с феновете миньончето.

За връзката между Мирослав Соколов и Мария първи писа "България Днес" след техни общи снимки. Самата Мария си призна пред вестника, че е "намерила" мъжа на живота си и е по-влюбена от всякога. На сватбата си през 2021 г. двамата си обещаха "любов до края на живота".

Изпълнителката на "Всичко е платено" дълго време след това споделяше, че всичко с Миро е изключително спокойно и е щастлива с него. Мария дори обясни, че дълги години е живяла в лишения и най-сетне е намерила любовта, която я окрилява и удовлетворява всичките й капризи. Дали е дошъл краят на приказката, предстои да разберем.

Светлана Гущерова, съпруга на бившия й мъж Гущеров:

С Християн сме зад Мария, ако има нужда от подкрепа!

- Г-жо Гущерова, какво мислите за побоя над певицата Мария. Някои смятат, че си измисля, други, че тя е провокатор, трети, че е жертва.

- Не виждам причина да си го измисля това Мария. И е добре, че говори какво се е случило, трябва да се дава гласност на насилието. Така ще помогне и на други жени.

- Преди време се написа, че и във връзката й с Християн Гущеров, който сега е ваш съпруг, е имало побой.

- С Мария сме приятелки, познавам я, докато беше с Християн. Тя на мен никога не ми се е оплаквала, че той й е посягал. Напротив - тя винаги го е хвалила, че е страхотен баща за Марая, а отношението им е много специално. Споделяла ми е, че дъщеря й страда за Християн. Не са имали разправии, все пак са живели заедно 5 години в брак, ако е имало проблеми, щеше да се разбере или поне Мария да ми сподели. Ако съм знаела, че такова нещо може да има, никога нямаше да имам отношения с него, тъй като съм против домашното насилие.

- Напоследък много жени след Диана Димитрова вдигнаха глас срещу насилието.

- Така е, да. Много от жените са се притеснявали да споделят за подобни случки. Може би ги е срам. Или се чувстват унизени, или се страхуват. След като някой, особено ако е известен, проговори, и тези, които са мълчали, се осмеляват да кажат какво им се е случило. Аз съм много "за" да се говори за домашното насилие. Бих участвала и в кампания против насилието над жени и деца, защото и спрямо малките има агресия.

- Съпругът ви като разбра за побоя над бившата си жена, как реагира? Той подкрепя ли Мария?

- С него не сме коментирали ситуацията. Но не е това начинът да се действа с насилие, каквото и да се случва между двама човека. По принцип има всякакви хора. Едната част ще кажат: "Ето сега сигурно си прави пиар тази певица", но другата ще се опита да подкрепи Мария с думи или дела.

- Вие обадихте ли й се да я подкрепите?

- С Мария сме в прекрасни отношения, но няма да й досаждам с клюкарски въпроси, след като съм разбрала за случката. Тя знае, че винаги сме зад нея и ще я подкрепим, ако има нужда от нещо, с Християн. Това е достатъчно.

Четете още

Чалга гилдията застана зад Мария

Чалга гилдията застана зад Мария

Мария с тежки думи към съпруга побойник

Мария с тежки думи към съпруга побойник

Реклама
Реклама
Реклама