Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14401192 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт Жанета Осипова: Искам да съм Ергенка и 20 мъже да се борят за мен

Втората ми половинка е котарак и се казва Астерикс 

КОЯ Е ТЯ:

Жанета Осипова е родена на 13 януари 1993 г. Красавицата е носителка на титлата Мис Плеймейт 2018. Две години по-късно се впусна и в едно ново за нея предизвикателство - влезе във "Фермата". Специално за "България Днес" Осипова разкри специална рецепта за кавърма, кои са любимите й дестинации и с какво би я впечатлил даден мъж.

- Скоро се върнахте от Тайланд. С какви впечатления останахте от тази страна?

Реклама

- Тайланд е една от любимите ми дестинации. Наистина има какво да се види, харесва ми самата култура, а и обожавам азиатската кухня. Бяхме на един остров, който се казва Ко Липе. Доста трудничко се стига до там, пътувахме с лодка до него около 7-8 часа. Мястото наистина е много красиво, тъй като природата е девствена. Друго интересно за този остров е, че на него няма автомобили, хората се придвижват изцяло пеш. Само за няколко часа островът може да се прекоси целият, не е толкова голям и наистина си заслужаваше. Прекарахме и една седмица в Пукет, където пък, както знаем, кипи нощен живот. Много е хубаво в Тайланд, защото, общо взето, има от всичко, съчета се почивка с купон.

- Каква беше най-нестандартната храна, която опитахте там?

- Не бих казала, че съм хапвала нещо нестандартно, наблягах много на риба и техните нудли със зеленчуци. Тайландците правят и много интересна пилешка супа - първо сервират овкусения бульон, след което носят една голяма порция сварено пилешко месо, която може да се добави, както и различни подправки. Това е най-вкусната супа, която съм яла през живота си.

- От страните, които сте посещавали, къде ви харесва най-много?

- Любимата ми дестинация е Мианмар и по-конкретно град Баган. Това е най-невероятното място, на което съм била през живота си. Докато бях там, имах чувството, че се връщам много години назад, защото това е древен град с исторически статут. Мястото е и един от най-големите археологически обекти в света. Качвайки се на една много висока кула и поглеждайки надолу, виждаш долина, която цялата е обсипана в златни храмове, което е изключително невероятно и величествено. Пътувахме и с лодка по езерото Инле и видях впечатляващи неща. Хората живеят в дървени колиби, къпят се в езерото, използваха го, за да си мият съдовете. Години назад е това местенце и когато човек се прибере от една такава дестинация, може да си направи равносметка колко хубаво живее.

- Как си организирате пътуванията и трудно ли е за човек, който не е посещавал далечни дестинации?

- Определено е много трудно сам човек да се справи, особено ако няма опит и не е пътувал по такива места, е най-добре да се използват услугите на някоя агенция. При пътуванията в по-екзотичните страни има много малки детайли, които, ако човек не ги знае, няма как да се справи.

- Докато ви няма, кой гледа вашия котарак Астерикс?

Реклама

- Астерикс понякога остава при приятели, но най-често го завещавам на майка ми. Тя го обожава и постоянно ме пита дали няма да заминавам някъде, за да й го оставя. Нарича го "момчето ми", защото котаракът е моята половинка засега, и постоянно го гушка.

- Обичате ли да готвите и кой е вашият специалитет?

- Обожавам да готвя и го правя почти всеки ден. Предпочитам сама да приготвям храната си, не поръчвам отвън. Ще призная - много обичам тестени изделия, но определено българската кухня ми е една от най-любимите. Имам моя специална рецепта за кавърма, която си измислих сама и се получава наистина много вкусно. Използвам свинско и пилешко месо с много лук, един изцеден портокал, малка готварска сметана и малко червено вино. Наистина рецептата звучи много странно, но се получава невероятно, ястието е леко сладко заради плода. Често обичам да експериментирам в кухнята и каквото имам в хладилника, го слагам, за да забъркам нещо вкусно.

- Гледате ли "Ергенът"?

- Да, разбира се. Много се кефя на това предаване, защото е много забавно и интересно. Само се чудя кога ще направят алтернативно предаване - една жена да избира между 20 мъже. Това ще е много яко и бих искала да участвам.

- Коя е вашата фаворитка от предаването?

- Много симпатизирам на Елена, защото тя е многопластова личност. Обожавам красиви и интелигентни жени, според мен тя съчетава от всичко в себе си и заслужава да спечели. Елена е олицетворение на това как трябва да изглежда и да се държи една жена.

- С какво би ви изненадал един мъж, какви качества търсите?

- Аз никога не се впечатлявам от външния вид на един мъж и това не може да ме впечатли. По-скоро е до усещане, аз харесвам умни и интелигенти мъже, които имат чувство за хумор. Като всяка жена искам половинката ми да се интересува от мен и да бъде много грижовен.

- Как се роди страстта ви към модата?

- От малка мечтаех да стана модел. Това беше целта, която преследвах. Всичко се случи изключително трудно и с много усилия. В началото започнах, явявайки се на безброй конкурси и снимки, без да ми плащат, с цел да натрупам опит. Така малко по малко започнах да се развивам и да виждам резултати. Започнаха да ме канят на различни ревюта и да ми плащат. Началото определено е най-трудно и доста често хората се отказват. Но успехите се постигат, когато знаеш какво искаш и не се отказваш от целите си.

Четете още

Жанета Осипова по бански на лодка

Жанета Осипова по бански на лодка

Осипова ГАЛИ котето

Осипова ГАЛИ котето

Реклама
Реклама
Реклама