Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14443679 www.bgdnes.bg

Порнокралицата Диана Габровска: Българите не са по-малко надарени от африканците!

Първата ни официална актриса във филмите за възрастни се пуска в тройка с тъмнокож сенегалец

Тройка с тъмнокож сенегалец, живял дълги години във Франция, и мускулест бял мачо! Това е поредната лента, в която участва първата официална порноактриса Диана Габровска, установи "България Днес".

Реклама

Габровска вдига нивото на филмите за възрастни, които заснема в Гърция за най-голяма компанията в +18 лентите в южната съседка sugarbabes.tv. Информацията към най-новото видео с горещата Диана от Момин проход е озаглавена недвусмислено: "Диана Габровска: Харесвам също и черни членове".

Това е второ видео за Габровска, в което се отдава на интимни ласки с двама мъже. Разликата е, че за първи път изпробва уменията на тъмнокож порноактьор, роден и израснал в Африка.

"Получи се страхотно, а митът, че африканците са много по-надарени, може и да не се приема за чиста монета. Българите и гърците има с какво да се гордеят и конкурират също", загатна пред "България Днес" Диана.

Преди това Диана стартира порнокариерата си с лесбосцена с една от най-известните гръцки порноактриси Ванеса Адамопулу, а след това засне няколко +18 сцени с по един мъж, а след това и тройка в компанията на мъж и още една жена.

Докато заснема поредните горещи сцени и печели стотици хиляди фенове в цял свят, Диана се готви за мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина от 9 до 12 юни, където ще събере погледите на участници и посетители в компанията на световната икона в порното Лиса Ан. С над 1000 филма в розовата индустрия и в Топ 5 на най-емблематичните имена във филмите за възрастни, тя ще се присъедини към екипа на sugarbabes.tv. А заявките са, че двете могат да се снимат в обща лента, което ще изстреля в друга орбита Габровска.

Диана радва и феновете си в платената еротичната платформа Only fans, където всеки ден публикува горещи кадри, оставяйки съвсем малко или почти нищо на въображението.

Четете още

Порнокралицата Диана Габровска снима нови филми в Гърция

Порнокралицата Диана Габровска снима нови филми в Гърция

Порнозвездата Диана Габровска се пречeсти

Порнозвездата Диана Габровска се пречeсти

Диана Габровска се учи на голф

Диана Габровска се учи на голф

Диана Габровска е Сексидол на 2023-та

Диана Габровска е Сексидол на 2023-та

Реклама
Реклама
Реклама