Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14487936 www.bgdnes.bg

Холивудските звезди Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън се събират, играят роли отпреди 20 години

Идва нов "Шантав петък"

Актрисите се завръщат в ролите от 2003 година

"Дисни" работи по продължение на комедията от 2003 г. "Шантав петък". В него една до друга пак ще застанат Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън. Те изпълняваха главните роли в първия филм.

Елиз Холандер пише сценария за продължението.

В комедията от 2003 г. Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън изиграха майка и дъщеря. Двете се събуждат един петък и разбират, че са разменили телата си. Филмът бе режисиран от Марк Уотърс. Бе базиран на едноименния роман на Мери Роджърс от 1972 г. Лентата събра 160 милиона долара по целия свят.

Реклама

Слухове за възможно продължение започнаха да изтичат по-рано тази година. Причината е Джейми Лий Къртис. Актрисата, която влезе в светлината на прожекторите по време на сезона на наградите за работата си в научнофантастичната комедия Everything Anywhere, многократно спомена, че би искала да повтори ролята. Още тогава тя е била във връзка с "Дисни".

"Ще се случи", обяви Джейми Лий Къртис на наградите на Гилдията на продуцентите на Америка на 26 февруари 2023 г.

Самата актриса стои зад идеята за продължението на комедията.

"Докато обикалях света с "Хелуин: Краят", хората искаха да знаят дали ще има още един "Шантав петък", каза Джейми Лий Къртис пред "Ню Йорк Таймс". - Обадих се на приятелите си от "Дисни" и казах: "Чувствам, че трябва да направим нов филм".

От своя страна Линдзи Лоън прие идеята с ентусиазъм.

"И двете с Джейми сме отворени за това, така че го оставяме на студиото. Ще правим само неща, от които хората ще се вълнуват", заяви Лоън.

Със сигурност снимките на очакваното продължение ще трябва да изчакат няколко месеца. В момента Линдзи е бременна с първото си дете от съпруга си Бадер Шамас.

Реклама

"Много сме развълнувани от появата на нов член на семейството ни и очакваме с нетърпение тази следваща глава от живота ни!", сподели преди два месеца Лоън.

Последния път, когато беше заснета актрисата, беше на 9 февруари на ревюто на Christian Siriano в Ню Йорк. Тогава звездата от "Капан за родители" носеше свободни дрехи.

Лоън и Шамас се венчаха през юли миналата година, след като обявиха годежа си със серия от снимки в социалните мрежи през ноември 2021 година. Малко след това направиха дебюта си на червения килим като съпруг и съпруга. Тогава те присъстваха на премиерата на филма Falling for Christmas. Филмът отбеляза завръщането на актрисата към Холивуд след години на проблеми с наркотиците, алкохола и влизането в рехабилитационни клиники.

Реклама
Реклама
Реклама