Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14518459 www.bgdnes.bg

Гаджето скара Марк Маркес със семейството

Мотоциклетният ас изглежда е подарил пръстен на Джема

Мотоциклетният ас Марк Маркес си навлече гнева на семейството си заради новата си приятелка Джема Пинто, пише изданието "АС". За това се изпусна братът на шесткратния шампион в Мото ГП - Алекс, в коментарите си в социалните мрежи.

Сърцето на Марк е заето и той го разкри пред света в профилите си. Пилотът на "Хонда" потвърди връзката си с Джема Пинто чрез снимка в официалния си акаунт в инстаграм. Снимка на двамата заедно с включена целувка потвърждава слуховете, които се носят през последните дни.

Реклама

Първо каталунският пилот публикува снимка на ръката си, преплетена с ръката на новото му момиче. Изображение, за което много се говори и където различни медии посочиха, че това е Джема Пинто.

Сега новият образ на Марк потвърждава връзката му с 26-годишната инфлуенсърка. В него Джема Пинто се появява с пилота в нежна прегръдка, докато двамата се наслаждават на бягство в Маракеш. Красиво изображение, в което можете да видите как Джема Пинто го целува по бузата.

Но коя е Джема Пинто и защо родителите и братът на мотоциклетиста не я харесват? Г-ца Пинто е модел, завършила реклама и бранд и PR мениджър. Но е популярна в социалните мрежи, особено в инстаграм, където има над 64 000 последователи. Ето това е несериозно занимание за възрастен човек, смята фамилията на Марк.

Брат му Алекс реагира на едно от изображенията, които се появиха в социалните мрежи. Братът на Марк написа в туитър: "Нищо не знам", и добави накрая: "Чао, загубихме войник".

Четете още

Холивудските звезди Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън се събират, играят роли отпреди 20 години

Холивудските звезди Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън се събират, играят роли отпреди 20 години

Дейвид Бекъм жени Марк Антъни четвърти път

Дейвид Бекъм жени Марк Антъни четвърти път

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама