Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14556675 www.bgdnes.bg

Наталия Кобилкина ПРОГОВОРИ за развода

"Аз не съм жена за един мъж. Много критици ми писаха, че съм лош терапевт, защото не мога да задържа мъжете в живота си, но аз никога не съм целяла да задържам някого. Това не е моята история и не искам да покривам нечия парадигма. Познавам много световни терапевти, които имат един брак и много любовници, но заради обществото поддържат красивата картинка. С Такис сме прекалено откровени и автентични, че да лъжем хората".

Това сподели Наталия Кобилкина в предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви.

Сексоложката за сефте коментира развода си и разказа, че въпреки раздялата с бившия й съпруг са в много добри отношения и съвместно отглеждат сина им Филип.

Реклама

"Толкова много се обичахме с Такис, че се разтворихме един в друг и загубихме себе си. Много хора мислят, че разводът е провал, но за мен развода е нова възможност и правилна стъпка ако е в правилния момент. Масово хората не се разделят, когато му е времето и отношенията им стават токсични. Аз винаги приключвам отношенията си на най-високото и добро ниво. Това не е провал за мен и Такис, а израстване. Ние винаги ще се обичаме и сме благодарни един на друг", разказа Кобилкина.

Рускинята сподели, че от лятото са обмисляли тази крачка и са поглеждали поглеждаме в посоката на развода.

"Забелязах, че вървим в различни посоки и имаме нужда от въздух. Когато предложих да се разведем, Такис ми благодари и каза, че отдавна чака, за да предприеме тази крачка. Ние винаги сме били във връзка и сега искаме да поживеем сами", каза Кобилкина.

По думите на Наталия с Такис поддържат добри приятелски отношения, ходят на вечери и водят сина си на спорт.

"Нямахме проблем да съобщим тази новина на сина ни. Обяснихме на Филип, че много се обичаме и обичаме и него. Обещахме си, че говорим само позитивни неща един за друг пред детето и му казахме, че е късметлия, защото ще има две къщи и ще пътува повече", сподели психоложката.

                               

Четете още

Стана ясно защо се разведе КОБИЛКИНА. Мъжът й бил МЪРЗЕЛ!

Стана ясно защо се разведе КОБИЛКИНА. Мъжът й бил МЪРЗЕЛ!

ГРЪМ В РАЯ! Наталия Кобилкина се разведе след 9 години семеен живот

ГРЪМ В РАЯ! Наталия Кобилкина се разведе след 9 години семеен живот

Реклама
Реклама
Реклама