Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14741726 www.bgdnes.bg

Радина Кърджилова попиля управляващите!

Това са болни хора, а аз искам децата ми да живеят в нормален свят, изригна актрисата

Радина Кърджилова изригна срещу хората във властта у нас, прочете "България Днес". Популярната актриса отправи тежките думи срещу политиците в инстаграма си. Гневът й се разбушува навръх 37-ия рожден ден на актрисата. Вместо да публикува снимки и "репортаж" от купона за празника си, Кърджилова се нахвърли срещу управляващите в България. Ако е имала под ръка торта, със сигурност би я метнала по някой министър.

Реклама

"Имам пълна съпротива срещу случващото се в държавата ни. Искам децата ни да живеят в един нормален свят. Без войни и натрапване на нестабилното и болно влияние на "хората", които ни управляват", роптае героинята от "Стъклен дом".

Половинката на Деян Донков не уточнява в какво точно се състои "нездравото влияние" на политическия елит, който тя обозначава като човеци в кавички, върху най-малките българи.

На фотоса, с който илюстрира "кървавото си послание", актрисата има вид на изтерзан човек. Възможно е Радина да е търсила точно този ефект и да го е постигнала със сценичен грим, допускат нейни колеги. Но каквато и да е истината, възмущението на актрисата от дереджето на нашенците по вина на управленците не кънти на кухо, а със силата на аларма.

Вероятно поради това, че остарява с още една година, Кърджилова пише и кратки, но точни размишления за възрастта и житейската и творческата ситуация в семейството си, за своите постижения, перипетии, компромиси. Подчертава още, че за нея няма разлика между 27, 37 и 47 години. "Знам само, че минах през вълнуващи срещи, срещнах прекрасни хора, които мога да нарека мои близки приятели, минах и през тежки моменти, трудности, прошки...", тегли чертата Радина.

Всички тези изпитания са й помогнали да се изгради, категорична е актрисата. "Изградих се и бях плътна... и сега се чувствам така", определя състоянието си любимата на Деян Донков. Най-важното, което феновете на Радина Кърджилова могат да извлекат за себе си от нейния текст, е, че тя "няма страх от остаряване". Какво остава след нас, пита се актрисата, и дава своя отговор. "Само снимки, които ще бърша с кърпа". От малката й изповед разбираме също, че времето лети безпощадно и никой не може да го спре.

Реклама

"Вдишай-издишай, не знам дали помага...", колебае се Кърджилова. За сметка на това е убедена какво точно няма да забрави и след много години, докато разглежда прашния фамилен албум.

"Ще си спомням как съм седяла с децата, докато Деян има "Орфей", и съм откраднала малко време за себе си, докато децата спят", обобщава една от най-търсените бг актриси.

В предишни постове в социалката си Радина демонстрира пълно пренебрежение към разкрасителните процедури, задължителни за нейните колежки на сцената и екрана. От написаното разбираме, че тя е твърдо "за" естествената красота. Актрисата разкрива, че е почитател на холистичната медицина и редовно се консултира с известна специалистка в тази област. "Трябва да си останем ние! Емоциите ни трябва да се изписват на лицето ни... Радост, щастие, болка, смях!", изповядва житейското си кредо "музата" на Деян Донков.

Четете още

Кърджилова духна свещички, но без Динката

Кърджилова духна свещички, но без Динката

Радина Кърджилова често плаче

Радина Кърджилова често плаче

Реклама
Реклама
Реклама