Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14856947 www.bgdnes.bg

Латинка Петрова участва в чалга клип: Не ме е срам, казва актрисата

По-възрастната публика заклеймява фолкпевиците, но за мен са човечни и добри момичета 

"Не се срамувам, че съм актриса и съм се снимала в последния чалга клип на Татяна. Вече имам участия в 3-4 продукции на фолкизпълнители - работила съм с Галена, Галин и други. Към тези артисти има отрицателно мнение, от което трудно ще избягат, но към мен те се държат добре и виждам човечни момичета."

Реклама

Това заяви пред "България Днес" обичаната актриса Латинка Петрова, която взема дейно участие в най-новия видеоклип на фолкпевицата Татяна - "Чалга коалиция". В лентата участничката в последния сезон на "Сървайвър" събира на едно място млади и колоритни момичета, които танцуват дискотечно заедно с 79-годишната актриса.

"Парчето е много динамично и дано се наложи. От мен няма как да чуете нещо лошо за попфолка. Певиците залагат на една показност, която се търси от почитателите им, но те всъщност са душици, които винаги са се отнасяли с уважение и внимание към мен. По-възрастната аудитория се отдръпва от този стил музика, но не виждам нищо лошо едни млади и опънати тела да бъдат показвани. Виждам в метрото, че младите хора обичат да гледат такива клипове, значи има търсене на подобни песни", сподели още Петрова, която вече се наслаждава на лятната си почивка на морето.

Актрисата разкри, че снимките с нейно участие в "Чалга коалиция" продължили само два часа, тъй като по нейни думи организация била перфектна.

"Това е песен, която направих с голяма нотка от всичко, преживяно на острова и пресъздадено в реално време! Българинът е истински сървайвър цял живот, но нищо няма да му попречи да спре да се забавлява, независимо от обстоятелствата по-добър от българина има, ама няма!", повдигна завесата на проекта Татяна.

Четете още

Латинка готова за морето

Латинка готова за морето

Латинка Петрова ядосана пред "България Днес": Безобразие е да увеличават депутатските заплати

Латинка Петрова ядосана пред "България Днес": Безобразие е да увеличават депутатските заплати

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама