Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14951076 www.bgdnes.bg

Eмили Тротинетката била изнудвана, близките й не знаят

Делото срещу злополучните инфлуенсъри се отложи за средата на септември

Емили Тротинетката твърди, че е била изнудвана за пари от семейството на момчето, което върза на каишка и поведе в пловдивски мол. Близката приятелка на транссексуалното момче Елизабет обаче никога не е чувала за подобно нещо.

Реклама

В последните дни повечето от участниците в злополучният клип твърдят, че момчето само е искало да участва във видеото, за да стане известно, и няма никакви здравословни проблеми.

Дали това е така, не може да се разбере, защото семейството на жертвата не иска да говори по темата.

"Момчето е от нормално семейство, не са нито бедни, нито богати, но лъжат, че са бедни. Това семейство изнудва и лъже за пари", написа тези дни в чата си със столична журналистка Емили Тротинетката.

Скандалното блонди от Плевен се яви лично заедно с Тошо Куката и Петко Чеченеца на делото, по което тримата са обвиняеми заради клипа с гаврата с 22-годишния Денислав Делчев в пловдивски мол. Поради неявяване по уважителни причини на служебния защитник на Емили и на адвоката на Чеченеца съдиите от Пловдив отложиха процеса за 18 септември, научи "България Днес".

"Аз специално не съм чувала Емили да е била изнудвана, но все пак не съм присъствала на всичките й разговори", каза пред "България Днес" близката приятелка на Тротинетката, 31-годишната Елизабет Зарева. "Емили планира да замине да живее в чужбина, в момента има пари, решена е да си прави операция за смяна на пола в Белград, адвокатът ни каза, че има право да пътува в чужбина", сподели още Елизабет.

Мнение, че цялата история с клипа е нагласена, изказа в социалните мрежи и съпругата на Петко Чеченеца - Анна Василева.

Реклама

"Медиите ви представиха, че Чеченеца, Куката и Емили са се гаврили с 14-годишно момче със СОП. Това не е истина! Денислав Делчев е на 22 години, платил е на Стоян Карапанов 20 лева да се снима с тях. Стоян Карапанов е казал на Денислав Делчев, че Чеченеца и Куката имат много пари. След като Денислав Делчев си е помислил, че Чеченеца и Куката имат много пари, е решил да се свърже с тях. Денислав сам режисира клипа и ги умоляваше да се снима, за да стане известен. Денислав е нормален пълнолетен мъж, който сам е поискал да се снима. Вие кажете къде е гаврата и насилието срещу него?", гневи се половинката на Чеченеца.

Тримата обвиняеми са категорични, че ще съдят България в Страсбург. Милка Караилиева, майката на Куката, Тихомир и Елизабет, най-близките приятели на Емили, и Анна Василева, съпругата на Чеченеца, обявиха, че ги подкрепят в търсенето на техните правата в Международния съд.

Цялата история с въпросния клип поставя въпроса къде са границите на нещата, които човек прави в стремежа си да бъде известен. Не е зле Тротинетката и останалите участници да се замислят сериозно над това, пред да ни уверяват колко са невинни.

Четете още

Тошо Куката притеснявал момчето, заснето като куче, след като излязъл от ареста

Тошо Куката притеснявал момчето, заснето като куче, след като излязъл от ареста

Емили Тротинетката не планира да признае вина за  вързаното като куче момче

Емили Тротинетката не планира да признае вина за вързаното като куче момче

Реклама
Реклама
Реклама