Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14983558 www.bgdnes.bg

Меди заби секси колежка! Вижте я!

Ромският славей тотално прежали Моника Валериева

Лудо влюбен отново е Меди! Музикантът, който наскоро се раздели със сексбомбата Моника Валериева, бързо намери нови тръпка. От известно време ромският славей има връзка с колежката си Габриела. Момичето е младо, суперсексапилно, а от скоро и едно от най-търсените имена в попфолка.

За авантюрата им ги издаде Софи Маринова. Най-обичаната българска изпълнителка качи снимка, на която девойката е седнала в скута на Меди. Това се случва по време на плажно парти, на което присъстват и други популярни изпълнители.

Реклама

Новата на Меди е с няколко години по-млада от него. За разлика от бившата му Моника Габриела няма нито една корекция по тялото. Въпреки това мацето е суперизваяно и много секси.

По-късно самата млада певица качи снимка от същия басейн. На няколко от фотосите Меди целува Габи по главата, а с едната си ръка я прегръща. Това още повече накара всички в попфолка да си мислят, че между двамата колеги има нещо повече.

"Най-красивата двойка. Вие двамата сте заедно. Няма лошо. Любовта е сладко нещо", пишат в коментари фенове на Меди.

Моника Валериева пък е категорична, че още й е рано да се впусне в нова авантюра. Плеймейтката се раздели с музиканта преди няколко месеца. И признава, че не е готова да се впусне в ново любовно приключение.

"Нямам мъж до себе си. Рано е. След толкова години връзка с един човек ми трябва време, за да се отдам отново на някого", споделя сексиконата Моника.

Четете още

Моника Валериева не крие нищо

Моника Валериева не крие нищо

Меди избухна с кола за 200 бона

Меди избухна с кола за 200 бона

Реклама
Реклама
Реклама