Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15438303 www.bgdnes.bg

ГАЛЕНА се вталява с ТАЙНИ диети

Певицата отслабва с над 10 килограма през годините

Попфолк звездата не близва захар и въглехидрати, рядко има време за фитнес

От пищна певица от Смядово до най-голямата звезда в попфолка с тяло на гимнастичка. В това се превърна Галена, която отслабна драстично през годините. Певицата проби и стана звезда преди години с прословутото си порноклипче във ваната, което бе гледано милиони пъти. Оттогава кариерата на Галена тръгна нагоре, а с годините външният й вид се промени драматично. Дълго време чалгаджийката водеше битка с килограмите и днес е по-слаба от всякога. За нейните диети и режими на хранене се носят легенди, а самата певица не разкрива как точно е успяла да отслабне толкова драстично.

Най-популярният слух е, че Галена се вталява с ефикасния, но опасен метод с биене на инсулин. С него за месец се смъкват над 10 кг от теглото, без да се гладува и без да се налага човек да спортува. Методът е лесно приложим, но и много коварен, тъй като може да има фатални последици за здравето. Въпросният медикамент, с който се отслабва, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения.

Реклама

Преди време Галена притесни феновете си, след като отказа няколко участия. Това доведе до слухове, че здравословното състояние на певицата не е добро.

"Напоследък наистина доста се изморявам и ми се наложи няколко пъти да отлагам участия, но това е наистина заради цялата тази работа, която върша, защото преди да отида на участие, аз трябва да запиша песни, да направя песни, да направя текст, да заснема клип и т.н. - коментира певицата пред "Нова". - Смятам, че доста хора не са наясно ние колко работа вършим, преди да излезем на сцената."

Друга версия за свалените килограми на Галена е, че си е направила липосукция. Твърди се, че певицата е последвала примера на своя приятел Азис, който се подложи на операция за изсмукване на излишните мазнини.

Знае се, че Галена спазва строг хранителен режим. Брюнетката не близва захар и е спряла вкуснотии като шоколад и торти. Галена хапва по-малко въглехидрати, набляга на рибата, сезонните плодове и зеленчуци и пие много вода с лимон. Говори се, че основното, от което се състояло менюто й, са зеленчуци и бяло месо без сол. Спряла е и алкохола, защото съдържа твърде много калории.

Звездата беше качила килограми покрай пандемията, когато на два пъти изкара коронавирус. Брюнетката успя да смъкне част от теглото си преди снимките на последния сезон на "Гласът на България", където бе ментор, но продължавала да не е толкова слаба, колкото й се иска.

Големите проблеми на звездата са липсата на време и недоспиването покрай многобройните й участия. Певицата от време на време ходи на фитнес, но натовареният й график не позволява да тренира всекидневно.

Четете още

Галена си показва гащите на Слънчака (СНИМКИ)

Галена си показва гащите на Слънчака (СНИМКИ)

Галена в секси поза на столче

Галена в секси поза на столче

Реклама
Реклама
Реклама