Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15550635 www.bgdnes.bg

Папи Ханс ГЛЕЗИ гаджето на яхта в Гърция

Музикантът подари на актрисата Сара разходка из островите

Разходка с яхта из островите на Гърция подари Папи Ханс на любимата си Сара Драгулева. Актрисата навърши 27 г. през миналата седмица, а музикантът реши да изненада секси блондинката с незабравимо изживяване. Двойката ще прекара в открито море една седмица, като в това време ще обикаля всевъзможни дестинации в южната ни съседка.

На борда купонът започва от ранни зори. Музиката е на макс, а всички - Папи и Сара са с още няколко приятели, гърмят шампанското и не спират да се наслаждават на уникалните гледки.

Реклама

Като един истински романтик Папито знае как да разтопи сърцето на любимата си блондинка. За всеки ден, прекаран в обиколка на морето, изпълнителят на "Кекс" подготвя миниизненада - вечеря на брега на остров. Точно преди залез слънце двойката се настанява на метър от водата. На масата е сложена храна и вино, а Папи и Сара запечатват миговете и не искат слънцето да се скрие, за да могат да се насладят още не невероятната гледка.

В свободното си време компанията се забавлява, като скача от борда, кара кайт-сърф или просто плува в искрящо бистрата морска вода.

Близки на изпълнителя споделят, че не са виждали по-щастлив своя приятел, откакто е с актрисата. Папи бил изцяло погълнат от Сара и не си представял живота без нея. Двойката е неразделна.

Преди време се заговори, че Папи Ханс и чаровната блондинка, която е напълно естествена, са се разделили за кратко. Двойката обаче така и не обелва и дума по темата. И май "новината" за разлъка в отношенията им се оказа фалшива.

Четете още

Папи Ханс: Обожавам си живота

Папи Ханс: Обожавам си живота

Папи Ханс разкри огромна ТАЙНА, призна за жените си

Папи Ханс разкри огромна ТАЙНА, призна за жените си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама