Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15576665 www.bgdnes.bg

ГРОЗНО! Майката на Папи Ханс се бъзика с Лили Иванова

Лека ирония си позволи с рождената дата на Лили Иванова майката на Папи Ханс - писателката Кристин Димитрова, чу и видя "България Днес". На премиерата на новата си книга за символиката на картите таро в столичен артцентър Димитрова определи някои от числата в тях като "облачни". "Като възрастта на Лили Иванова", развесели публиката писателката.

Майката на поп звездата се появи на събитието с черен шутовски цилиндър. Писателката не скри, че е търсила тенденциозно прилика с джокера от картите таро. За него тя посочи, че е любимият й герой.

Реклама

"Той е нулата, която може да се запълни с всичко. Той е свободата. Жокерът е глупакът, но и абсолютният мъдрец", убедена е Димитрова.

Писателката издаде още, че много трудно се съгласявала да тълкува на реални хора какво показват картите. "Обикновено махам лошите карти. Мекушава съм и не мога да кажа на човека, че ще се случи нещо неприятно", призна писателката. На мъж, на когото се паднала карта таро, символизираща трансформация, тя разкрила само, че го чака обрат в живота. Той се уплашил, но след известно време й споделил, че е станал вегетарианец. Друг мераклия да надзърне в бъдещето чрез картите таро майката на Папи Ханс пък предупредила, че нещо важно за него ще се повреди. "Беше изтеглил недобрата карта падащи кули и скоро след това получи инфаркт", разказа Кристин.

Четете още

Папи Ханс ГЛЕЗИ гаджето на яхта в Гърция

Папи Ханс ГЛЕЗИ гаджето на яхта в Гърция

Папи Ханс разкри огромна ТАЙНА, призна за жените си

Папи Ханс разкри огромна ТАЙНА, призна за жените си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама