Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15650047 www.bgdnes.bg

Папи Ханс разведе гаджето по червения килим

Звездно нашествие на премиерата на "Алея на славата"

Приятелката си, актрисата и моделка Сара Драгулова разведе по червения килим Папи Ханс. Двамата се появиха на премиерата на новия сериал "Алея на славата", който стартира в ефира на Нова телевизия. Избраницата на Папито играе стриптийзьорка. С остро актуалните жълти очила и в бутикови черни тоалети двамата не се отделиха един от друг, а щастливите им усмивки говореха, че са по-влюбени от всякога. Така слуховете за раздяла са напълно опровергани.

Реклама

Звезда до звездата - така с две думи може да се определи премиерата на сериала. По червената пътека разходи червен тоалет и актрисата Маргита Гьошева, която изпълнява ролята на Валентина, майката на главния герой. Останалите знаменитости не се придържаха към строго регламентиран цветови код, но при мъжете преобладаваше черния цвят. От него ефектно се отклоняваха мастършеф Виктор Ангелов, накипрен в гълъбово сако и червени гащи, Деян Донков, превъплътил се в ролята на ВИП кулинаря Лагадинов, уважил премиерата изцяло в светлосиви дрехи, и бившият шеф на СЕМ Георги Лозанов, избрал за събитието бял костюм.

От името на родния елит "се разписа" двойката Надежда Михайлова - Светлин Нейнски, като съпругът на бившата външна министърка е продуцент на сериала. Венелина Гочева, издател на Пресгрупа "168 часа", също бе сред специалните гости на първото представяне пред публика на първия художествен сериал за "страстите и скандалите" в столичен хай ресторант.

В център на вниманието се превърна младата, но вече станала много популярна актриса Радина Боршош - главния женски персонаж Али в сериала. В мини черна рокля едно от най-новите лица на Народния театър грееше в компанията на екранния Пумпалов - Борислав Чучков, и на младите си колеги Мак Маринов и Константин Еленков. Запомнете тези имена, съветват критиците, защото ролите им на Милен и Теодор в "Алея на славата" със сигурност им отреждат място в реалната "алея на кинославата". На церемонията напомни за голямото си завръщане в родното кино и актрисата Ирини Жамбонас, направила в началото на промените незабравим дебют в култовия "Маргарит и Маргарита".

Четете още

Гаджето на Папи Ханс става стриптийзьорка

Гаджето на Папи Ханс става стриптийзьорка

Папи Ханс ГЛЕЗИ гаджето на яхта в Гърция

Папи Ханс ГЛЕЗИ гаджето на яхта в Гърция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама