Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15663086 www.bgdnes.bg

Ето ги гаджетата на двама от фаворитите в "Игри на волята", много са секси

Крум и Момчил с огнени брюнетки, близките им ги навиват за сватба и деца 

Мачовците Крум и Момчил от "Игри на волята" имат своето тайно оръжие. Това са дългогодишни им половинки, които ги подкрепят и надъхват преди и по време на битките, а и след края на снимките на формата край Царево.

Момчил и Боряна са заедно от дълго време и близките им вече нямат търпение двамата да се врекат във вечна вярност пред олтара. Момчил е на 25 години и по професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там, без да знае езика, и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. Обича реда. И половинката си Боряна.

Реклама

При спортния съдия Крум ситуацията не е по-различна. Здравенякът е лудо влюбен в своята огнена Габриела, с която обича да споделя както разходките в балкана, така и спортните занимания и тренировки.

Крум Апостолов също е на 25 години, от Куклен. Той е професионален футболен съдия в Трета лига и бивш футболист. Определя се като много амбициозен и като добър лидер. За своя най-голяма слабост намира своята избухливост и нетърпеливост.

Участието на двамата в шоуто е на приливи и отливи. Момчил загуби наскоро ключова битка и се озова като "военнопленник" в женското племе на "Амазонките" в най-нежеланото за участниците място край реката. Там вече го очакваха култовият телохранител Гатьо и здравенякът Цецо.

В същата битка, в която трябваше да се балансира прът върху главата с поставена фигура в неговия край, Момчил се изправи именно срещу Крум и Ива от "Амазонките". Единствената дама, която от седмици гладува и мизерства в най-лошите условия, издържа повече от 40 минути, без да изпусне пръта. Първи се предаде Момчил, а малко след него и Крум. Но Крум отърва кожата, след като Ива избра да плени Момчил при своето племе.

Четете още

Мегагаф в "Игри на волята"!

Мегагаф в "Игри на волята"!

Брутален скандал в "Игри на волята"! Елвиса обижда силиконовата "Мисис България" с грозни думи

Брутален скандал в "Игри на волята"! Елвиса обижда силиконовата "Мисис България" с грозни думи

Реклама
Реклама
Реклама