Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15723299 www.bgdnes.bg

Николина Чакърдъкова готви Жоро от "Фермата" за сватба, Валерия му готви балтия

Напълно разбит може да се окаже любовният триъгълник във „Фермата“, като резачът Жоро може скоро да се окаже отрязан от Валерия. И всичко това точно когато лично Николина Чакърдъкова подбъзиква младия фермер за скорошна сватба.

Голямата народна певица, дъщеря й и Мария Чакърдъкова и част от танцьорите в ансамбъла й гостуваха в предаването, за да покажат българска сватба по стара народна традиция, точно когато се задава нова любовна драма в шоуто. Разказите за годежа, приготовленията на булката, годежа и самия брачен ритуал, подплатени с хора и изпълнения на живо повдигат настроението.

Реклама

Съвсем скоро доброто настроение на Жоро, който е на вълна търсене на жена за създаване на семейство, може да се изпари. По всичко изглежда, че го чака голямо разочарование и отхвърляне от дамата, която грабва сърцето му в предаването и заради която отряза своята обожателка Ния.

Няколко часа преди Чакърдъкови да зарадват участниците със сватбени обичаи, Жоро и Валерия стават първите обитатели на Рая, които имат възможност да се насладят на пасището и да направят романтична разходка с коне. Двамата използват уединението, за да си споделят съкровени мисли за семейството и брака.

Видимо хлътналият Жоро няма как да не е доволен от думите на Вал, че е „единственият човек, който ме кара да губя ума и дума“. Това се оказва парлама, защото бургазлийката прави тотално различно признание пред Присияна след срещата си с Жоро. „Нищо не чувствам“, разказва с видимо скапано настроение Вал за отношението си към Георги. Заради това тя се чувства зле, но изявяващата се като психоложка Присияна я успокоява, че не е длъжна да отвръща на чувствата му. Все пак по-късно се опитва да обработи отново Валерия да не бърза да реже всеки появил се нов мъж в живота й. Дали бургазлийката ще последва съвета й, предстои да разберем.

Четете още

Изгоненият от "Фермата" Георги: Смениха ми цялата КРЪВ, за да оживея

Изгоненият от "Фермата" Георги: Смениха ми цялата КРЪВ, за да оживея

Зла мечка обикаля около "Фермата"

Зла мечка обикаля около "Фермата"

Отвлекли мъжа на Лилия от "Фермата"

Отвлекли мъжа на Лилия от "Фермата"

"Мис България" от "Фермата": С мъжа ми шест месеца ядохме леща!

"Мис България" от "Фермата": С мъжа ми шест месеца ядохме леща!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама