Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/15839253 www.bgdnes.bg

Бабата на Филип Буков вика фенки да КОПАЯТ и да САДЯТ чушки и домати

Елате да садим чушки и домати, зове 73-годишната Жана, желаещи не липсват

Не преди дълго време секссимволът на големия БГ екран Филип Буков представи нова личност в инстаграм и тик-ток профила си. 73-годишната му баба се превърна в абсолютна звезда с уникалните си, по думите на Буков, гозби.

"Готвя им само български рецепти. Обичат сарми с кисело зеле, както и грис халва и баница", сподели бабата Жана с феновете на актьора. Този път обаче женицата отправи директна покана към всичките последователи на внучето й да помагат.

Реклама

"Да копаят градината! Да садим чушки, домати...", разсмя тиктокърите бабата. Буков веднага отбеляза, че хората биха си казали, че актьорът от "Татковци" трябва да помага с домашната работа, но Жана веднага го успокои, че има достатъчно работа за всички.

Броени дни след трогателното видео Буков отново показа бабчето и й сподели хубавите новини: "Всички хора пращат поздрави! Няколко човека ще дойдат да садят и да копаят и няколко момичета писаха, че изглеждаш по-добре от тях". След това Буков се пошегува, че се е метнал красив на нея, но за жалост не и умен. "Висок на дядо си", допълни жената.

Феновете не се спряха с въпросите и комплиментите и Филип няколко дни качва Жана, с която отговаряха на любопитството на феновете и приемаха ласките.

Въпреки горещия интерес на феновете актьорът се поспря с видеата и остави обичаната баба да почива. Сега Буков е зает да развежда любимата по червени килими и да краси филмовите премиери.

Четете още

ГРЪМ! Актьорът Филип Буков показа новото гадже

ГРЪМ! Актьорът Филип Буков показа новото гадже

Филип Буков излезе от форма

Филип Буков излезе от форма

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама