Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16093171 www.bgdnes.bg

Шеф Кустев СКАСТРИ Тоби, връчи ѝ черната престилка

"Доброто вече не е достатъчно. Искаме вече кулинарни шедьоври."

Това казва шеф Кустев, вдигайки летвата в  "Мастършеф". Суфле с костен мозък и "Гурме" с кренвирши бяха екзотично предизвикателство за участниците. Топ 9 е предизвикателството за всички тях. 

В крайна сметка Петя спечели имунитет за първи път след "Мастърклас" и разпредели любимците си в най-комфортните им категории за стрес теста.

Реклама

В петък хоби готвачите трябваше да приготвят вкусно ястие по идея и с продуктите на чуждестранните им помощници. Те нямат право да готвят, само ще ги съветват и ще им дават наставления. Уловката е, че чужденците не говорят български, а английският е напълно забранен, затова ще трябва да измислят друг начин на комуникация.

Тоби се представи най-зле и именно тя отиде на елиминации, тъй като ястието на Виктор бе по-добро според журито. Тя е уверена, че ще се справи на елиминациите, но Шеф Кустев я обсипа с критики, че не слуша и е прекалено разсеяна. 

"Ядосана съм и съжалявам", каза Тоби плачейки. Фризьорката видимо се напрягаше от португалския си наставник, а ястието им си личеше, че няма да се получи добре.

Четете още

Шеф Кустев ЖЕЛЕЗЕН: Не поглеждам друга жена!

Шеф Кустев ЖЕЛЕЗЕН: Не поглеждам друга жена!

ДРАМА! Най-добрите приятелки Лора и Тоби една срещу друга в"Мастършеф"

ДРАМА! Най-добрите приятелки Лора и Тоби една срещу друга в"Мастършеф"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама