Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16167361 www.bgdnes.bg

Любо Киров цака Веско Маринов в НДК: Няма само един човек да се поти в тази зала, и аз мога

Любо Киров вдигна зала 1 на НДК на крака с всичките си хитове на първата вечер от неговия тридневен маратон от концерти в столицата, с които ознаменува края на голямото си турне в страната.

3000 пяха, скачаха и танцуваха с хитовете му: "Целуни ме", "Както преди", "Има ли цветя", "Ако някога" и новия му хит "Восъчен герой".

Реклама

Още в края на първото парче Киров, облечен в актуалния аутфит на сребристо, обърса лицето си и каза: "Няма само един човек да се поти в тази зала, и аз мога, ще дам всичко за вас", с явна препратка към колегата си Веско Маринов, който се раздава и винаги плува в пот, като пее пред публика.

ВИП гостите на концерта на Любо получиха чаша шампанско, а с присъствието си той бе зарадван от актьора Тончо Токмакчиев, който дойде с дъщеря си, Ники Кънчев, жената на покойния Чочо Попйорданов – Даниела, и дъщеря му Катето.

Духът в залата бе изключително приповдигнат, като публиката пощуря при излизането на Михаела Маринова, която изпя с Киров баладата "Мога".

Малко по-късно на сцената се появи и Мария Илиева, с която изпяха парчето All Right, при което всички извадиха телефоните си, защракаха и пуснаха светлини.

Финалът бе за парчето "Усеща се сила", като на него с Любо пяха и децата от "Бон Бон", облечени в бяло. След бурните аплодисменти той се поклони и каза на публиката: "Не виждам да си тръгвате...", а след това изпя две песни на бис - "Облаче ле бяло" и "Знам".

"Чудя се какво да ви изпея за бис. Преди време казваха за мен, че имам само две песни и няма да успея да се наложа. Е, днес вече са много повече", сподели Любо. През цялото време му помагаха музикантите - Ангел Дюлгеров, Радо Казасов - барабани, Пламен Денчев - клавишни, Евден Димитров - басист, Росен Кукошаров, Мария Матеев и Тома Здравков.

Четете още

Любо Киров и Веско Маринов ще чупят рекорд на Лили

Любо Киров и Веско Маринов ще чупят рекорд на Лили

Любо Киров шофира кабрио с китки

Любо Киров шофира кабрио с китки

Реклама
Реклама
Реклама