Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16331005 www.bgdnes.bg

Иван и Андрей въртят черно тото във "Фермата", тайно залагат кой ще спечели

  • Присияна от "Елбетица" каза, че Иван и Андрей залагат кой отбор ще спечели битките
  • Кенан от "Канатица" смята, че хората са по-истински, когато съществуват в лоши условия и немотия

Иван и Андрей водят тайни залози кой ще спечели състезанията във "Фермата". Изпорти ги участничката в култовото шоу Присияна.

Реклама

Присияна каза, че знае изходът от битката си днес срещу Теди.

"Аз знам как ще свърши битката днес!", каза Присияна, а Андрей я попита как ще свърши. Тогава излезе наяве тъмната тайна на Иван и Андрей. 

"Няма да ти кажа как ще свърши, защото знам, че залагате кой ще победи в битките", каза Присияна на Андрей, докато се подхилваше.

Андрей веднага влезе в роля и тихичко каза, че това е тайна.

"Това е тайна, а и е незаконно. Залагаме си вътрешно. Не мога да говоря за това". Тогава самият водещ Андрей избухна в смях, както и двете племена "Канатица" и "Елбетица", защото всичко бе майтап, който развесели всички в предаването, а и пред телевизорите.

Малко преди последната битка за привилегии във "Фермата" мъка по дома и тъга за децата обзе някои от участниците във "Фермата".

"Дори не мога да чуя гласовете им, поне да знам, че са добре. Свикнала съм да ги обгрижвам. Сега са с баба си и дядо си. Ужасно много ми липсват. Няколко месеца да не ги чуваш и виждат е много трудно!", тъгува Лидия.

Кенан също тъгува за дечицата си, но се успокоява с факта, че скоро ще ги види. 

Реклама

"Хората в немотията са по-истински, повече оценяват какво имат. Това научихме в Ада във "Фермата". Адът ни изгради като отбор, сплоти ни. Това доказва, че в такива условия хората са по-добри. В Рая например, не се бориш за нищо. Има всичко, всичко е готова. Само викаш "дай ми това, ето ти онова", няма никаква борба и сплотяване. Хората отдавна казват, че бедният човек е по-благодарен и по-стойностен и по-истински. Ето, че може би наистина е така." Философства за битието във "Фермата", а в живота Кенан.

Племето на Кенан "Канатица" редовно попада в Ада, а самият той се шегува, че е станал домоуправител, хазяйка, на първата стая в ъгъла с двата прозореца. Кенан е Луцифер на "Фермата". Дори си направи майтап с "Елбетица", за които се надява, че ще попаднат в Ада след днешните битки и направи ценоразпис на стаите.

"Най-скъпата стая е делукс и струва 5 пендара. Точно толкова ни трябва, за да се изравним с "Елбетица". Отдавна трябваше да им направя ценоразпис. Колко хора се изредиха оттук, само аз не мърдам" , смее се Кенан.

Четете още

В "Елбетица" се кефят на изгонването на Петър, вдигат сватба

В "Елбетица" се кефят на изгонването на Петър, вдигат сватба

Племето на изгонения от "Фермата" Петър ближе рани, след като го отстрани

Племето на изгонения от "Фермата" Петър ближе рани, след като го отстрани

Реклама
Реклама
Реклама