Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16673886 www.bgdnes.bg

Мира Радева ВЗРИВИ ефира със страшно признание в "Черешката на тортата"

Мира Радева взриви ефира! Във Франция са я изплашили с живи стриди. Не е знаела що е то стрида и въобще как се яде. За случката разказа самата социоложка пред гостите си в "Черешката на тортата" по Нова телевизия.

"Когато бяхме във Франция с мъжа ми една Коледа, бяхме с един приятел - Даниел Шаф. Когато той разбра, че нямаме планове за Нова година ни покани у тях. Той беше приятел и типичен представител на хипи поколението. Когато отидохме в дома му беше пълен хаос. Деца летят, като цяло всякакви хора минаваха, преминаваха. Някои оставаха, други си заминаваха, беше много живо, така да го кажем. Изведнъж дойдоха едни плата с храна. В някои от тях бяха стриди. С моя мъж нито бяхме опитвали, нито бяхме виждали на живо досега стриди, само по телевизията.", смее се родната социоложка. 

Реклама

" До нас имаше един професор, който разбра нашето притеснение, че не знаем какво да направим с тези стриди. Аз говорих с професора, защото знам перфектно френски, за разлика от мъжа ми, който нищо не разбира. Професорът тогава ми каза, че стридите за живи и сега ще ни научи как да ги ядем.

"Сега ще видите, че са живи, ще се свият от лимона", ми каза професора и онемях. Тогава си помислих "Боже, не досега не съм яла нищо живо". Когато я опитах за пръв път имах чувството, че нещо ми пропълзява в гърлото и в стомаха. После станах голям фен на стридите.", разказва Мира Радева за едно от преживяванията си във Франция преди години, което няма скоро да забрави.

След прекрасните спомени, които Мира разказа на своите гости, реши да им поднесе изненадата, а именно да им попее малко на френски. Всичко останах втрещени от умението на социоложката в пеенето, както и от съвършеният й френски. 

В крайна сметка Мира Радева закова всички и уцели направо десетката. Социоложката получи 40 точки за представянето си тази вечер, което е и максимумът в "Черешката на тортата".  

Четете още

Илия от "Диана експрес" захапа "Гласът на България"

Илия от "Диана експрес" захапа "Гласът на България"

КОЛЕДНО ЧУДО! Снежанката Татяна спечели 10 000 лева в "Сделка или не"

КОЛЕДНО ЧУДО! Снежанката Татяна спечели 10 000 лева в "Сделка или не"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама