Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16782849 www.bgdnes.bg

Сузанита на 21: Преглътнах егото си и станах по-смирена

Най-големият подарък за певицата е стоплянето на отношенията с нейния баща Орхан Мурад

"Успях да преглътна егото си, което е много голямо, и станах много по-смирена и одухотворена. Малкият Матиас и майчиният ми инстинкт много спомогнаха. Това, както и доброто, което ме заобикаля всеки ден, и любовта на семейството ми ме правят изключително щастлива."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" Сузанита навръх рождения си ден. На 9 януари гласовитата певица навърши 21 години и беше изненадана вкъщи от най-близките си хора с парти по хубавия повод.

Изпълнителката на "Паля" се радва на изключително хармоничен и балансиран семеен живот, а нейният партньор Марк се грижи за нея, както подобава на един истински мъж.

"Всеки ден за мен е празник. Не съм от хората, които чакат рождения си ден, да се почувстват веднъж в годината емоционални и обгрижвани. Всеки ден аз съм такава - оценявана, обичана и обгрижвана. Често, будейки се сутрин, виждам, че съм сама. Отивам в хола и виждам Марк, който се грижи за Матиас, сменил е памперса, нахранил го е и се забавляват. Оставил ме е да се наспя и да събера сили. Не разбирам въпроса на мнозина: "Марк помага ли ти"?". Както аз, така и той сме на 100% ангажирани и отговорни", споделя Сузи.

И продължава: "Истината е в баланса. Не съм от майките, които се отдават само на себе си. Или обратното - на 1000% на детето и забравят себе си. Защото това им проличава, губят своята енергия и същност, стават непривлекателни за партньора и по-късно следва раздяла, защото човекът до майката е решил да потърси другаде ново щастие".

Един от големите подаръци за личния празник на Сузанита е почивка през февруари с нейния любим Марк на топло и екзотично кътче, което остава тайна. Както за рождения й ден, така и тогава майката на Сузи Шенай ще се грижи за Матиас - най-голямата й отмяна и помощ.

Реклама

"Изключително съм й благодарна за всичко, което прави за мен и продължава да прави. Ще си имаме по женски с нея почивка в един хубав хотел в България скоро", споделя още Сузи.

Най-големият подарък за всички отминали празници и рождения си ден Сузи определя стоплянето на отношенията с нейния баща Орхан Мурад.

"Няма нищо по-хубаво за едно дете от това неговите родители да са здрави и в семейството да царят добри отношения. Да има хармония, любов и добро наоколо", казва изпълнителката.

Певицата е щастлива и от това, че най-близките й хора не са я изоставили след раждането, а дори напротив - идват често вкъщи, радват се на малкия Матиас и я даряват с обич.

"Аз съм много горделив човек с голямо его, който трудно допуска дори близките си хора до своите емоции. Но благодарение на Матиас и майчиния ми инстинкт, който проработи, успях да се освободя от това чувство и усещане за самодостатъчност. Вече съм много по-смирена и одухотворена, а сили и енергия ми дава добрината, която се случва всеки ден", споделя още Сузанита.

За стопляне на отношенията с Орхан Сузи разкри на първия рожден ден на сина й Матиас с емоционално видео, на което легендарният фолкизпълнител държи на ръце внучето си с широка усмивка. Видеото бе допълнено с изповед на Сузанита: "Такива специални събития ни напомнят, че прошката и сплотяването са смисълът. Няма как да има прошка, ако няма грешки. И обратното. Молила съм се месеци наред да си простим и да бъдем сплотени. Молила съм се баща ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да дойде моментът, в който ще каже: "Ето, дъще, макар и моето не малко отсъствие, ти се справи и успя. Гордея се с теб!". Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей така, напук! Защото от голямо и сплотено семейство по-скъпо НЯМА!

Четете още

Турци тарашат Сузанита на границата, торнадо я връхлита на пътя

Турци тарашат Сузанита на границата, торнадо я връхлита на пътя

Сузанита и Орхан Мурад ЗАРОВИХА томахавките, пак се обичат

Сузанита и Орхан Мурад ЗАРОВИХА томахавките, пак се обичат

Реклама
Реклама
Реклама