Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16790742 www.bgdnes.bg

Ариа смени Йомов с Цецо Харема

*Нов богаташ за фолкпевицата

*Бизнесменът имаше връзка с колежката й Лиана преди време

Фолкпевицата Ариа най-накрая разкри кой е новият мъж до нея. Малко повече от година след раздялата си с наказания заради допинг футболист Георги Йомов знойната мадама отново се носи на крилете на любовта.

Новото й гадже никак не изненадващо отново е доста заможно. Това е бизнесменът Цветан Петков. В светските среди той е известен като Цецо Харема заради името на веригата заведения, които притежава в София и на морето.

Реклама

Според близки до фолкаджийката връзката й с бизнесмена е от няколко месеца. Доскоро обаче Ариа криеше кой е новият й любим. Едва около Нова година реши да го разкрие публично.

"НИЕ" звучи толкова по-хубаво от "АЗ". HAPPY NEW YEAR", написа бившата плеймейтка под първата им обща снимка.

Кадърът е от посрещането на 2024-а в Истанбул. Богаташът и Ариа празнуваха в най-известния ресторант в турския мегаполис. Бяха се настанали в един от най-скъпите хотели на Босфора. Ариа не спря да се показва от тузарските места, които двамата са посетили.

"Сродни души", написа певицата под снимка с новия си любим от хотела им.

За изпълнителката, чието истинско име е Мария Цветкова, това е поредният богат мъж в живота й. Ариа се окичи с короната Мис Плеймейт през 2008 година, когато бе само на 18. Скоро след това започна връзката й с бизнесмена Динко Динев. През 2010-а му роди син Йордан, който е шесто дете за него. Малко по-късно двамата се разделиха. След Динко Ариа омая още няколко заможни мъже. Сред тях са Павел Лазаров (б.а. - днес мъж на Преслава), пловдивчанинът Георги Славов - Жоро Главата, който е наследник на взривения сикаджия Стоил Славов, и Стайко Стайков - син на алкохолния бос Миню Стайков. С последния се раздели след ареста му преди няколко години. Именно тогава започна и музикалната й кариера. Около година по-късно започна връзката на Ариа с Йомов. Двамата изглеждаха лудо влюбени, но след като футболистът на ЦСКА-София бе хванат с допинг, набързо се разделиха. Играчът е наказан за 4 години. От тогава певицата не бе демонстрирала отношения с някой мъж, макар че от няколко месеца се носи слух за връзката й с пореден богаташ.

За Петков не е сефте да има отношения с фолкаджийка. Преди време Цецо Харема беше с колежката на Ариа - Лиана. Двамата се разделиха преди две години. Бяха заедно около 12 месеца. Краят на отношенията им бе обявен от певицата в национален ефир по време на интервю.

"Аз живея сама от доста време. Не мога да подаря времето си на мъж, твърде дълго съм живяла сама", обяви тя, докато бизнесменът твърдеше, че стягат сватба.

Четете още

Чалгаджийката Ариа не може да го НАЛАПА, смее се, че й бяга

Чалгаджийката Ариа не може да го НАЛАПА, смее се, че й бяга

Ариа ПОБЪРКА Слънчака със секси ГАЩИЧКИ. Танцува с Маската (СНИМКИ и ВИДЕО)

Ариа ПОБЪРКА Слънчака със секси ГАЩИЧКИ. Танцува с Маската (СНИМКИ и ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама