Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16808829 www.bgdnes.bg

Милица Гладнишка ШОКИРА! Вижда в БЪДЕЩЕТО!

Актрисата знае как ще правят автомобилните гуми в бъдещето

 Милица Гладнишка вижда в бъдещето! Това шокира всички в тазвечерното епизод на новото шоу "Кой да знае?" по БиТиВи с водещ Сашо Кадиев. 

Оказа се, че родната актриса знае как ще се правят автомобилните гуми в бъдещето и с какъв материал ще става това. Това шокира дори самия водещ, както и партньора на Гладнишка в тазвечерния епизод на "Кой да знае?" актьорът от "Съни бийч" Даниел Пеев-Дънди.

Реклама

"Кой природен ресурс ще бъде подходящ за производството на автомобилни гуми в бъдещето?", бе въпросът, който никой не знаеше освен актрисата.

А) Руското глухарче

Б) Казахстанският гъши пух

В) Немският малц

Гладнишка очевидно е пророчица, защото отговори на невъзможния въпрос. Правилният отговор бе руското глухарче, което вече дори е използвано за направата на гуми и се е оказало почти неразличимо от каучука, който се използва в момента. 

Отборът пък Христо Пъдев и режисьорът Виктор Чучков се оказаха добри по химия, защото отговориха правилно на въпроса "Защо на човек му изтънява гласът, когато вдиша хелий?". Отговорът, който отборът на Пъдев позна е, че звукът се разпространява по-бързо в хелий, защото хелият е три пъти по-лек от въздуха. 

За пръв път в тазвечерното шоу и двата отбора изгоряха единствено на последния въпрос. Милица Гладнишка и Дънди заложиха 500 лева, а Пъдев и Чучков заложиха всичко, което имат - 1200 лева. Въпросът бе "За кого е вярно твърдението, че може да свири на цигулка, банджо, хармоника, пиано и апалачски цимбал? Опциите на двата отбора бяха Кърт Кобейн, Доли Партън и Уили Нелсън. Отборът на Гладнишка и този на Пъдев се подхлъзнаха и заложиха на Уили Нелсън, но се оказа, че Доли Партън владее всички тези музикални инструменти. Така Гладнишка и Дънди спасиха кожата и останаха със 700 лева, а Пъдев и Чучков останаха на нула.

Четете още

Милица Гладнишка ИЗРИГНА към оператор в "Кой да знае": Не ми снимай гърдите

Милица Гладнишка ИЗРИГНА към оператор в "Кой да знае": Не ми снимай гърдите

Пъдев и Скилъра надвиха с "Кама Сутра" Гладнишка и Мила Михова

Пъдев и Скилъра надвиха с "Кама Сутра" Гладнишка и Мила Михова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама