Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16825648 www.bgdnes.bg

Икебената влиза в "Като две капки вода"?

Деян Неделчев чукна 60 години!

Обадиха ми се, искам да вляза, дано се съгласят с цената ми 

Един от най-симпатичните и талантливи поп изпълнители - Деян Неделчев, днес навършва 60 години!

"В момента съм при майка ми във Варна и тук ще направим купона заедно с нея, с брат ми Бойко и семейството му и с три приятелки. Нямам личен живот, в момента и не искам да имам, щастлив съм си сам, никой не ми трябва", споделя изпълнителят на "Обич за обич" в прекрасно настроение.

Реклама

През годините Деян Неделчев, известен сред феновете си и като Икебената, е правил десетки дуети. Той е пял на сцена освен с брат си и с Емил Димитров, също и с Ваня Костова, Пепа Николова и много други.

Именно това оценяват в него продуцентите на предаването "Като две капки вода", което го прави един от поканените за участие. "Обадиха се през декември. Още ги чакам да се съгласят с цената, която искам. Всеки труд трябва да се заплаща подобаващо, това е положението, аз не се натискам за нищо в този живот", казва Деян.

Гласът от "Като лъвовете" и "Съчки събирам" основно работи в чужбина, но в момента е у дома.

"Много загубена кауза е тук да живееш. Мен никой не ме кани, нямам обяснение защо. У нас всеки труд се обезценява, особено на талантливите хора. Така е и в певческите шоута. Избират младите хора с гласове, а след това нищо не правят за тях, дори не ги продуцират. Само шоуто се гледа и всичко е цигания и чалгария тук. А аз не искам да пея в този стил. Моята музика е съвсем различна", споделя музикантът.

Икебаната се похвали, че не е спирал да работи и дори направил четири дуета с брат си - Бойко Ангелов. Двамата станаха звезди малко преди избухването на демокрацията, а талантът на Деян бе оценен от композиторите корифеи Тончо Русев и Морис Аладжем, които му поверяват свои песни в края на 80-те. "Имам 18 песни на Тончо, от които четири са хитове. Той казваше: "Ти си най-добрият български певец, няма друг такъв, но си много непокорен", казва той.

За съжаление на Деян Неделчев той няма агент и мениджър и затова понякога е рязък в отношението си към различни продуценти. "Ако някой ме извика, добре, ако не - броя стотинките и опитвам сам да записвам в ютуб. Не мога да се предлагам, не ми е удобно", тъжен е Икебаната.

За гласа си той не се грижи твърде внимателно, но не пуши и не пие, което му помага да запази своя тенор - алтино. "У нас има няколко много високи мъжки гласа освен моя - Орлин Горанов, Илия Ангелов, Георги Христов, Георги Станчев, Тодор Върбанов. Трябва да имаш и дисциплина, много е важно да си се отдал на кариерата, като Лили Иванова например. Аз поддържам гласа си със спане и много движение", споделя Деян Неделчев, който очаква доста хора да му се обадят в днешния празничен ден.

Четете още

Испанка залюби Деян Икебаната

Испанка залюби Деян Икебаната

Деян Икебаната награби дама на средна възраст

Деян Икебаната награби дама на средна възраст

Реклама
Реклама
Реклама