Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16923081 www.bgdnes.bg

Мацката на Зверев №1 в Мелбърн

Гришо изпадна от класацията за "Аустрелиън Оупън"

Половинката на Александър Зверев - София Томала, бе обявена за най-сексапилната тенис половинка на "Аустрелиън Оупън" тази година. Класацията е на в. "Сън".

Германският модел може да се похвали с впечатляващ списък с бивши гаджета. Сред тях личат имената на рокаджията Гавин Росдейл и бившия вратар на "Ливърпул" Лорис Кариус. От около две години София е със Зверев. Томала стана известна, след като през 2012 г. позира гола за корицата на "Плейбой". Преди време FHM я обяви за третата най-красива жена в света.

Реклама

На второ място сред най-горещите мацките в Мелбърн "Сън" нареди половинката на Тейлър Фриц - Морган Ридъл. Блондинката събра погледите на всички със секси тоалетите си на трибуните. Моделката и тенисистът са заедно от 2020 година. Запознават се в приложението за запознанства Raya.

Третото място е за Аян Брумфийлд. 26-годишната канадка е жената до Франсис Тиафо. Тя също е тенисистка, но не може да се похвали с успехи на корта. Най-доброто й класиране е №680 в света на сингъл. Въпреки това може да се похвали, че влиза в ролята на двойник в избрани сцени от мачовете на Винъс Уилямс в биографичния филм от 2021 г. "Крал Ричард".

За първи път от много години извън класацията е Григор Димитров. Той имаше запазено място с жени като Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Лолита Османова и Мадалина Ганя. Неведнъж те оглавяваха списъка на най-секси тенис половинките. В момента Григор няма официална приятелка след раздялата си с Ганя.

Четете още

Медведев разплака Зверев след исторически обрат

Медведев разплака Зверев след исторически обрат

Тенисистът Александър Зверев на съд, нападнал майката на детето си

Тенисистът Александър Зверев на съд, нападнал майката на детето си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама