Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/16943666 www.bgdnes.bg

Новият Ерген обяви първата участничка в третия сезон (ВИДЕО)

Новият Ерген Александър Младенов, който ще участва в третия сезон на хитовото риалити, официално обяви първата участничка в предаването. 

Без изненада това е Маги Томова, варненка, самотна майка на едно дете. Както Hotnews.bg първи писа, Томова преди 18 години печели титлата "Мис Варна", но продължава да се грижи за себе си със спорт, предимно морски. Тя обаче е и фен на тениса и Гришо. Маги е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна

Реклама

"Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, но Алек промени това. Просто няма такъв мъж. Ужасно съм влюбена. Начинът, по който ме докосваше, начинът, по който ме целуваше", реди блондито в рекламата на предаването.

Обявявяването на Томова не е изненада, понеже името й изтече още преди месец като сигурна участначка и една от претендентките за сърцето на бизнесмена Алек Младенов. По-интересното е, че тя бе разконспирирана точно на рождения ден на своя Ерген преди три дни. 

Четете още

"Ергенът" тръгва на 14 февруари

"Ергенът" тръгва на 14 февруари

Невиждан лукс за момите от "Ергенът" - 3

Невиждан лукс за момите от "Ергенът" - 3

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама