Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17043874 www.bgdnes.bg

Пъдев ЗЯПА бомбите на Милица и Гери Турийска в "Кой да знае"

Канадска борба доведе до правилен отговор в шоуто

Само мога да стоя и да се наслаждавам на отбор "деколте" отсреща. Това закова Христо Пъдев по повод отбора на Милица Гладнишка и поетесата Гери Турийска, които показаха гръд в тазвечерното шоу "Кой да знае?" по BTV.

Тогава отбор "деколте" реши да провокира още повече отбор Пъдев и започнаха се изпъчват още повече. Това бе с цел да разконцентрират отбора на Пъдев, но не им се получаваше въобще.

Реклама

Малко по-късно Милица за една бройка да не направи зрителите пред телевизорите щастливи. Деколтето толкова й се смъкна надолу, че за едно бройка гърдите й да лъснат пред цяла България. Тогава се намеси прочутият китарист от отбора на Пъдев Мирослав Иванов.
"Милица, внимавай, когато се навеждат така, че ще стане фал!", смее се създателят на група "Сафо". 

Малко по-късно фокусът леко се измести от бомбите на Милица и Гери. Това стана, когато Пъдев отвори тъй наречената секрента кутия с въпроси. Пъдев и Мирослав бяха на различни мнение и решиха, че изходът е само един, а именно да играят канадска борба.  Пъдев спечели първата канадска борба в живота си и то в ефир пред цяла България, което доведе и до правилния отговор. 

Ето какъв бе въпросът:

"Защо много църкви в Малта имат два часовника, а само единият показва точния час?"

А: Разликата отмерва академичния семестър

Б: Да измамят Дявола и той да не се появи на литургия навреме

В: Другият показва колко е часът в Лондон

Правилният отговор се оказа "Б". В Малта така се опитват да заблудят точно Дявола, за да не ги притеснява, когато има литургия.

На предпоследния въпрос също се случи нещо интересно. Стана ясно какво е имало навремето на мястото на сградата на Столична община. Оказа се, че там не е имало нито пивоварна, нито цирк, а е било публичен дом!

Тогава заваляха и коментари, че очевидно двете неща са свързани - бардаците и политиката.

Крайният успех бе белязан от отбор "деколте", както ги наричаха през цялото тазвечерно предаване. На последния въпрос и двата отбора заложиха всичко, но Милица и Гери успяха да удвоят парите си и те станаха цели 3 хилядарки.

Въпросът бе за Наполеон и неговият ръст. Оказа се, че Наполеон не е бил въобще нисък, а просто съвременният инч е по-малък от френския инч през XIX век. Когато разбраха, че са познали Милица и Гери хвърлиха връхните си дрехи и се разголиха още повече, леко като на стриптийз. 

Четете още

Кадиев пуска евтини свалки в ефир

Кадиев пуска евтини свалки в ефир

Сашо Кадиев мечтае за роля на труп

Сашо Кадиев мечтае за роля на труп

Реклама
Реклама
Реклама