Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17205180 www.bgdnes.bg

Най-секси футболистката се омъжва за бразилски национал

Алиша Леман сложи пиърсинг на зърната, Дъглас Луис доволен

Футболните фенове са в траур. Обявената за най-секси футболистка в света Алиша Леман щяла да се омъжва. Според информации от Острова тя е получила предложение от любимия си, който е футболна звезда. Става въпрос за бразилския национал и полузащитник на "Астън Вила" Дъглас Луис.

25-годишната красавица и мачото, който през май ще навърши 26, изживяват истински ренесанс в любовта. Двамата живееха заедно, но през 2022 година се разделиха след звучен скандал. Тогава Дъглас изревнува половинката си, която се снима за еротичен календар. От известно време двойката отново е заедно и дори вече стяга сватба. И двамата играят във "Вила" и живеят в Бирмингам, което ги прави неразделни. Прекараха дори Свети Валентин в романтична обстановка. 

Реклама

Очевидно Алиша е готова на всичко, за да направи кефа на мъжа до себе си. Тя дори си постави пиърсинг на зърната. Това ясно си пролича от последните й фотоси в социалните мрежи. Русокосата футболистка се показа с голям куфар, кожен панталон и изрязан черен потник без сутиен. Утре тя и женският национален отбор по футбол на Швейцария имат приятелски мач срещу Полша.

Леман е най-популярната футболистка в света, като има цели 16,4 милиона последователи в инстаграм. За сравнение нейният сънародник - тенис звездата Роджър Федерер, е с 12,1 млн. Швейцарската сексбомба е пробвала всичко в любовта и дори е била на другия бряг. Тя имаше връзка със съотборничката си Рамона Бахман. 

"Бисексуалността е нещо нормално за нас в женския футбол. Всички ни приемат така. Може би по-старото поколение има проблем с това, но не мисля, че ще има проблем след 20 години", казва Алиша. 

Четете още

Ето кои са най-сексапилните футболистки (СНИМКИ)

Ето кои са най-сексапилните футболистки (СНИМКИ)

ГОРЕЩА! Алиша е най-секси футболистката!

ГОРЕЩА! Алиша е най-секси футболистката!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама