Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17234530 www.bgdnes.bg

Лилия Маравиля за брат си Дарин Лазаров: Много го мразех!

"Много го мразех брат ми!" призна си актрисата Лилия Маравиля в предаването "Животът по действителен случай" по bTV. Сценичният талант разказа повече за детските си години и перипетиите с брат си - известния склуптор Дарин Лазаров.

"Аз започнах да ходя на седмична детска градина, още докато бях на една година. Затова станах много самостоятелна. Единственият по-строг образ в моето семейство беше брат ми Дарин", споделя театралната звезда. 

Реклама

"Да сме в една смяна вкъщи, това беше най-голямата трагедия за мен", завръща се в спомените Маравиля, за която споделеното време със своя брат не е било много приятно. "Той водеше гаджета вкъщи, караше ме да им нося чай, да съм облечена по определен начин", изрежда за изискванията на бъдещия тогава майстор на пластичното изкуство, който е държал много на образованието на малката Лилия. "Не ме пускаше да играя, докато не бях запомнила таблицата по умножение", добави тя.

"Когато влезе в казармата обаче, започна да ми липсва много", казва актрисата, която тогава е осъзнала колко е била свързана с него. "Бях научила наизуст един латински израз, който ми го беше подчертал. Когато се върна, аз му го казах, много се беше трогнал тогава", завърши чаровната артистка, която разкри, че оттогава са много задружни.

Четете още

"Вина" на БНТ е №1 в неделя вечер, БиТиВи и Нова далеч назад

"Вина" на БНТ е №1 в неделя вечер, БиТиВи и Нова далеч назад

Сериалът "Вина" ще гони успеха на "Под прикритие"

Сериалът "Вина" ще гони успеха на "Под прикритие"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама