Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17272191 www.bgdnes.bg

И това доживяхме! Ергенка влиза в "Аз обичам България"

В петък от 20 ч. по bTV отново е време за забавната и любопитна телевизионна игра „Аз обичам България"! В новия епизод в отбора на Камен Алипиев – Кедъра ще блесне слънчевата синоптичка с най-дългите крака – очарователната Натали Трифонова и любимият актьор Филип Аврамов – Фицата. Срещу тях с пълни сили, чар и много знания за родината ще се изправи отборът на Сашо Кадиев, който ще е със специални членове – прелестната Елена Сергова, позната на зрителите от „Ергенът" 2, и известният с разностранните си таланти Папи Ханс. Кой отбор ще се окаже по-бърз, по-надъхан за победа и в крайна сметка с повече знания, свързани с България – любознателните зрителите от всички възрасти ще разберат в края на работната седмица.

Надпреварата в играта и този път ще е оспорвана и много забавна, а отборите ще разчитат не само на знания, бързина и доза късмет, но и ще приложат някои тънки тактики като „отвличане на вниманието на противника" и „подсказване на грешни отговори". Това съвсем логично ще нахъса играчите още повече за победа, а шегите им един към друг направо ще валят. Кой с кого ще се хване на танц, кой от капитаните ще предложи да подари на другия част от точките си и защо един от тях ще получи специалната похвала: „Днес ти беше един истински Димитър Пенев – абсолютен стратег! Поздравявам те!" – ще стане ясно този петък в „Аз обичам България".

Реклама

Наградата и този път ще е свързана с „всичко българско и родно" – три порции ароматни и добре подправени кебапчета ще очакват победителите в края на епизода. Освен че ще научат много нови и любопитни факти за България, участниците и зрителите ще се срещнат и с още един истински достоен българин – загадката в играта „Героите сред нас". В нея през сезона ще бъдат представени различни, не толкова популярни, но ценни и достойни българи – с необикновени умения, постижения и награди, и житейски истории, които ще споделят.

Смартфоните и този петък ще са нужни на всички пред екраните, за да могат да сканират, по поканата на Алекс Сърчаджиева, специален QR код с въпрос и да сравнят знанията с тези на играчите. Страхотно настроение, музика на живо, много изненади и полезни знания обещават Алекс, Кедъра и Сашо в петък вечер от 20 ч. по bTV, а кой отбор ще победи, всичко ли ще бъде в ръцете на съдбата и кой буквално „ще превърти" колелото и ще го счупи – гледайте в новия епизод на „Аз обичам България".

Четете още

НЯМА МЪРДАНЕ! Сашо Кадиев пак се уреди като водещ

НЯМА МЪРДАНЕ! Сашо Кадиев пак се уреди като водещ

Азис сряза Сашо Кадиев в "Аз обичам България": Няма да си намериш работа, ако ме прекъсваш!

Азис сряза Сашо Кадиев в "Аз обичам България": Няма да си намериш работа, ако ме прекъсваш!

Сърчаджиева: Сашо Кадиев ми къса нервите в "Аз обичам България"

Сърчаджиева: Сашо Кадиев ми къса нервите в "Аз обичам България"

Сашо Кадиев плаче в  "Аз обичам България",  Галена и Азис повеждат хорото

Сашо Кадиев плаче в "Аз обичам България", Галена и Азис повеждат хорото

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама