Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17581060 www.bgdnes.bg

Психиатри ОТКАЗАХА шофьорска книжка на Емили, блондинката пак се качва на тротинетка

Психиатри са отказали на Емили Тротинетката да има шофьорска книжка! Това проплака в социалните мрежи бившето момче, което сега е момиче блондинка.

По думите й тя е изкарала успешно теоретичните и практически часове за Кат. А, като дори е взела изпитите си пред ДАИ. Когато отишла да подава документите си в КАТ обаче я изпратили да мине през комисия ТОЛЕК, защото има ТЕЛК.

Реклама

"Направо съм разбита! Ще си остана с несбъднатата мечта за Книжка! За съжаление НЕ ми позволиха да имам книжка!

Сега ще разкажа накратко за случката. На 8 Януари започнах курсове за категория А във Варна! Успешно изкарах теорията и практиката! Успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор! И веднага след успешните изпити отидох в КАТ, за да си подавам документите за книжка. Но от там като се разбра, че имам ТЕЛК ме пратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решение от комисията.
Вчера бях пред комисия ТОЛЕК в гр. Горна Оряховица и минавах по кабинетите на лекарите, всичко беше наред със здравето ми, но психиатрите се запънаха, след като ми прочетоха телковото решение и диагнозите. - знаете, че от детството имам психични отклонения и травми, заради родителите!
Следователно заради следните диагнози:

1. "Специфични разтройства на личността"

2. "Емоционално нестабилна личност"
3. "Хипомания"
4. "Хиперактивност"
5. "Силна Тревожност"
6. "Депресивни епизоди"
7. "Параноя"

комисия ТОЛЕК Горна Оряховица решиха, че не съм била годна да участвам в движението и следователно ми отказаха разрешението за взимане на книжка!
Аз естествено много се разтроих и плаках, защото винаги съм имала мечта да карам мотори и коли!
Но пък за сметка на това отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка, и отново ще съм на пътя - но този път вече знам перфектно правилата за движение по пътищата, така че няма страшно да карам тротинетка, защото аз все пак карам разумно и се съобразявам с движението и останалите участници в движението! Може да нямам мотор и кола, но пък ще имам тротинетка!!!", написа Емили.

Четете още

ОБРАТ! Eмили Тротинетката и Тихомир си прибраха Елизабет

ОБРАТ! Eмили Тротинетката и Тихомир си прибраха Елизабет

ЗАВОЙ! Емили Тротинетката стана мотористка

ЗАВОЙ! Емили Тротинетката стана мотористка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама