Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17639085 www.bgdnes.bg

Шокиращ повод за развод: Кака бил твърде перфектен

Бившата на футболната легенда не издържала всичко да е идеално

Бившата съпруга на Кака разкри, че се е разделила със суперзвездата, защото той бил "твърде перфектен".

Бившият футболист на Бразилия, "Милан" и "Реал" (Мадрид) се ожени за любимата си от детството Каролин Селико през 2005 г. Те бяха семейство почти десет години, преди да се разведат през 2015 г. Бившата двойка има две деца заедно, но Каролин не била щастлива и сега разкри, че чувствала, че нещо й липсва. Днес тя казва: "Кака никога не ме е предал, държеше се добре с мен, даде ми прекрасно семейство, но не бях щастлива, нещо ми липсваше. Проблемът беше, че той е твърде перфектен за мен". 

Реклама

Бразилската хубавица дори се присъедини към църквата на Кака, след като се ожениха и по-късно стана евангелистки пастор, но напусна през 2010 г.

След това Каролин основа благотворителна организация, която осигурява доставки за храна, хигиенни материали, строителство и образование на бразилските деца в неравностойно положение.

36-годишната Каролин се омъжи за Едуардо Скарпа Хулиао през 2021 г. и сега двойката очаква първото си дете. 

Кака също намери отново любовта с партньорката си Каролина Диас, с която започна да се среща през 2017 г. Двойката се сгоди по-рано тази година, като бившият носител на "Златна топка" разкри радостта си от следващата стъпка в тяхната връзка.

Той обяви новината в социалните мрежи с думите: "Ти ме направи най-щастливият човек на земята! Обещавам да ти се върна и да те направя най-щастливата жена на света. Обичам те." Двойката има и едногодишна дъщеря на име Сара. 

Кака имаше успешна кариера, в която спечели девет големи трофея, включително Световното първенство с Бразилия през 2002 г. Също така спечели Серия "А" и Шампионската лига с "Милан", както и Ла Лига с "Реал" (Мадрид).

Четете още

Роналдиньо срещу Анри на световно за легенди

Роналдиньо срещу Анри на световно за легенди

Кака става баща
Кака става баща

Кака става баща

Реклама
Реклама
Реклама